1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. BOZBEY’İN HEDEFİNDE KİMLER VAR? KİMLER SESSİZ KALACAK? KİMLER KONUŞACAK?

BOZBEY’İN HEDEFİNDE KİMLER VAR? KİMLER SESSİZ KALACAK? KİMLER KONUŞACAK?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BOZBEY’İN HEDEFİNDE KİMLER VAR? KİMLER SESSİZ KALACAK? KİMLER KONUŞACAK?

“Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in 17. Olağan CHP İl Gençlik Kolları Kongresi’nde eski yöneticilere yönelik sert sözleri kulislerde büyük yankı uyandırdı. ‘Onlar bu partinin yüz karasıdır’ diyerek kimleri kastettiği merak konusu.”

Mustafa Bozbey’in sert sözleri eski yöneticilere mi?
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 17. Olağan CHP Bursa İl Gençlik Kolları Kongresi’nde, partinin geçmiş yöneticilerine sert ifadelerle yüklendi. Bozbey’in, isim vermeden dile getirdiği eleştiriler, kulislerde büyük yankı uyandırdı.

Başkanın, “Onlar bu partinin yüz karasıdır!” sözleri sonrası “Hangi yöneticileri kastetti?” sorusu CHP Bursa örgütünde büyük bir merak uyandırdı.

Bozbey Kimleri İma Etti?

Bursa’nın siyaset gündemine bomba gibi düşen bu açıklama, eski il ve ilçe yöneticilerini zan altında bıraktı. Bozbey’in hedefinde, geçmiş dönemlerde parti içinde görev almış isimler mi var? Peki, Bozbey’in ima ettiği yöneticiler kimler?

Kulislerde adı geçen bazı isimler şunlar: “Turgut Özkan, Hüseyin Akkuş, İsmet Karaca, Metin Sevinç, Şadi Özdemir , Şahin Gencal , Ertuğrul Akagündüz , Abdullah Özer, Fırat Yılmaz, Mehmet Turan Tansal, Özer Anaç, Yücel Akgün, Zeynel Kirte, Ali Togan, Serda Tandoğan Kuru, Ahmet Memişoğulları” ve daha bir çok isim.

“Yüz Karaları” Sözleri ile Kimi Hedef Aldı?

Bozbey’in konuşmasında geçen “Ha, birileri var! Onlar yöneticilik de yaptılar zamanında! Şimdi de sosyal medyada eleştirilerine devam ediyorlar. Onlar bu partinin yüz karasıdır!” ifadesi, partide derin yaralar açmaya başladı. Peki, bu ağır suçlamalar neyi ifade ediyor?

“Gençlik Kolunda Birlik Çağrısı” Ama Soru İşaretleri…

Bozbey’in konuşmasında gençlere yönelik, “Birbirinize kötü ifadelerde bulunmayın, küsmeyin!” sözleri her ne kadar bir birlik mesajı içerse de, sosyal medya üzerinden yöneltilen eleştirilerle ilgili sert tutumu, parti içinde yeni bir kırılmanın habercisi olabilir mi? Bozbey’in “parti içi nifak sokmaya çalışanlar” diyerek hedef aldığı kişilere karşı alınacak tepkiler şimdiden merakla bekleniyor.

Bozbey’in Sert Çıkışları Daha Büyük Bir Krizin İşareti mi?

Bozbey’in açıklamalarından sonra eski yöneticilerden gelecek tepkiler büyük bir merak konusu oldu. Kongredeki konuşmalar ve bu sert açıklamalar sonrası, CHP Bursa örgütünde derinleşen kriz nasıl çözülecek? Kimler sessiz kalacak, kimler konuşacak?

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
BOZBEY’İN HEDEFİNDE KİMLER VAR? KİMLER SESSİZ KALACAK? KİMLER KONUŞACAK?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin