1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Bugün Resmî Gazete’den Atama Kararları ve Tebliğler: İşte Detaylar!

Bugün Resmî Gazete’den Atama Kararları ve Tebliğler: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün Resmî Gazete’de yayımlanan bilgilere göre Hâkimler ve Savcılar Kurulu’na ait atama kararı yapılmıştır. Ayrıca açık alkollü içki satış belgesini haiz işyerlerinde kullanılan servis amaçlı materyallere ilişkin tebliğ (No: 2024/18), Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeline göre yaş çay üreticilerine 2024 Yılı ürünü yaş çay fark ödemesi desteği yapılmasına dair tebliğ (No: 2024/34), ithalatta haksız rekabetin önlenmesine ilişkin tebliğ (No: 2024/31) ve ithalatta kota ve tarife kontenjanı idaresine ilişkin tebliğ (No: 2024/8) Resmî Gazete’de yer almıştır.

Diğer bir konuda ise Yargı İlânları, Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları ile Çeşitli İlânlar kısımlarıyla ilgili olarak T.C. Merkez Bankası tarafından belirlenen döviz kurları ve devlet iç borçlanma senetlerinin günlük değerleri ilân edilmiştir.

Ayrıca, “Rumca bilmeseler de Yunanistan’a gönderildiler” başlıklı ve kayıp bir kuşağın hikayesini işleyen ‘Mübadele’ adlı videonun detaylarına ve görsellerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: [youtu.be/DJMGISoBG9U](youtu.be/DJMGISoBG9U).

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bugün Resmî Gazete’den Atama Kararları ve Tebliğler: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin