1. Haberler
  2. Spor
  3. Burak Yılmaz: ‘Arda Polemiğini Abartmayın!’

Burak Yılmaz: ‘Arda Polemiğini Abartmayın!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski milli futbolcu Burak Yılmaz, dün milli takım antrenmanında bulunan Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın, Arda Güler’in elinden antrenman yeleğini aldığı olayın gereksiz polemiklere sebep olduğunu belirtti. Yılmaz, Almanya’nın Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasındaki A Milli Futbol Takımı kampını takip eden basın mensuplarıyla çevrimiçi bir toplantıda yanında eski futbolcu Arda Turan ile bir araya geldi. Burak Yılmaz, milli takıma yönelik yapılan eleştirilerin daha özenli bir şekilde yapılması gerektiğini ve magazinsel eleştirilere karşı olduğunu dile getirdi. Yılmaz, çocukların kişiliklerini hedef alan eleştirileri kabul etmediğini ve onların daha hassas olduğunu belirtti.

Yılmaz, dün yaşanan olayı da değerlendirerek, Arda Güler’in elinden yeleği alması olayının gereksiz yere büyütüldüğünü ve sosyal medyada gereksiz polemiklere sebep olduğunu ifade etti. Ayrıca, takımın hedeflerine adım adım ilerlemesi gerektiğini ve önceliklerinin gruptan çıkmak olduğunu vurguladı. Yılmaz ayrıca, Hakan Çalhanoğlu’nun önderlik özelliğine vurgu yaparak, onun da duygusal biri olduğunu ve takımı iyi yönlendirebileceğini belirtti.

Eski futbolcu, milli takım oyuncularının eski oyunculardan gelen eleştirilere kulak asmamaları gerektiğini ve bu eleştirilerin sadece saha içinde tutulması gerektiğini söyledi. Ayrıca, eleştirilerin takım içinde bir kaos oluşturabileceğini ve herkesin aynı hedefe odaklanması gerektiğini vurguladı. Yılmaz, futbol kültürünün inşasının önemine değinerek, oyuncuların saha içinde odaklanmaları gerektiğini belirtti.

Son olarak, Yılmaz, futbolun önemine ve takımın birlik içinde olmasının gerekliliğine vurgu yaptı. Genel olarak, milli takımın başarısı için eleştirilerin yapıcı bir şekilde yapılması ve takımın bir bütün olarak hedefe odaklanması gerektiğini söyledi. Burak Yılmaz’ın açıklamaları İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından kaydedilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Burak Yılmaz: ‘Arda Polemiğini Abartmayın!’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin