1. Haberler
  2. Spor
  3. Burak Yılmaz: “Montella’nın yardımcısı olacaktım, Beşiktaş’a gitmek mantıklı olabilir”

Burak Yılmaz: “Montella’nın yardımcısı olacaktım, Beşiktaş’a gitmek mantıklı olabilir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayserispor’un teknik direktörü olan Burak Yılmaz, daha önce Beşiktaş’ta çalıştığı dönemde Vincenzo Montella’nın yardımcısı olmayı düşündüğünü ancak sonunda A Milli Takım’a gitmenin daha mantıklı olabileceğine karar verdiğini açıkladı. Yılmaz, beIN Sports’a yaptığı açıklamada, geçen sezon Beşiktaş’ta yardımcı antrenörlük yaptıktan sonra teknik direktörlüğe yükseldiğini ve bu dönemin zorlu ama değerli olduğunu belirtti.

Yılmaz, Kayserispor’un önemli oyuncularından Mehdi Bourabia’nın takımda kalacağını ve transfer yapamamalarının sebebinin kapalı transfer tahtası olduğunu söyledi. Ancak Yılmaz, bu durumun bir meydan okuma olduğunu ve aslında güçlü olduklarını kanıtlayacaklarını belirtti. Beşiktaş’taki günlerinden de bahseden Yılmaz, Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş’in kendisinin devam etmesi yönünde bir karar aldığını ifade etti.

Beşiktaş’tan ayrılmayı düşündüğü dönemde Montella’nın yardımcısı olmayı planladığını ancak duygusal bir karar vererek Beşiktaş’ta kalmaya karar verdiğini söyleyen Yılmaz, bu kararın kendisini zorladığını ve ateşten gömlek giydiğini belirtti. En çok eleştirildiği konunun Bailly konusu olduğunu ve oyuncunun ayrıldıktan sonra özür mesajı attığını dile getiren Yılmaz, Kayserispor’un kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Sonuç olarak, Burak Yılmaz’ın çalıştırdığı Kayserispor’da geçen sezonun değerli olduğunu belirttiği, Beşiktaş’ta yaşadığı deneyimleri ve aldığı duygusal kararları paylaştığı bir röportaj yapıldığı ve özellikle Mehdi Bourabia gibi oyuncuların takımda kalması için çaba harcadığı öne çıkan noktalar arasındadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Burak Yılmaz: “Montella’nın yardımcısı olacaktım, Beşiktaş’a gitmek mantıklı olabilir”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin