1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Burdur’da Cami Sadaka Kutularını Çalan Zanlı Tutuklandı

Burdur’da Cami Sadaka Kutularını Çalan Zanlı Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burdur’da iki camiden sadaka kutularındaki paraları çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, Yeni Mahalle İsmet İnönü Bulvarı’nda ve Bozkurt Mahallesi Eşrefaydın Caddesi’nde bulunan camilerden sadaka kutularındaki paraların çalındığı fark edilerek polis ekipleri çalışma başlattı.

Güvenlik kameralarını inceleyen polis, her iki olayda sadaka kutularından paraları alan kişinin F.A. olduğunu tespit etti. Zanlı gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Zanlının, sadaka kutularından para alma anı camilerin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, zanlının ilk olarak girdiği camide etrafı gözetleyip sadaka kutusunun yanına oturduğu, kutuyu inceledikten sonra içindeki paraları cebine koyduğu ve bir süre daha bekledikten sonra ayrıldığı gözüktü. Aynı kişinin, diğer camide namaz takkesi takarak, Kur’an-ı Kerim okuyor gibi davrandığı ve etrafı gözetledikten sonra sadaka kutusundaki paraları aldığı da görüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Burdur’da Cami Sadaka Kutularını Çalan Zanlı Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin