1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan Emeklilere Büyük Müjde!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan Emeklilere Büyük Müjde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da sosyal belediyeciliğin güzel bir örneğini gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş, yeni dönemde emekli vatandaşlara bir dizi avantaj sağlayacaklarını duyurdu. Bursa’da 65 yaş üstü bireylerin ücretsiz ulaşım hakkı olduğunu vurgulayan Başkan Aktaş, bu hizmetin sosyal devlet anlayışının bir gereği olduğunu belirtti. 65 yaş üstü vatandaşları sorunsuz bir şekilde ücretsiz taşıdıklarını ve özel sektöre destek verdiklerini açıkladı. Geçmiş dönemde sosyal belediyecilik alanında birbirinden önemli projeler hayata geçiren Aktaş, emeklilere yönelik yeni projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Cumhurbaşkanı tarafından “Emekli yılı” ilan edilen bu yılda, emeklilerin yaşam standartlarını arttırmak için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Emeklilere sunulan indirimlerin yanı sıra Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı’nda da emeklilere mali destek verileceğini açıklayan Alinur Aktaş, yılda iki kez olmak üzere emeklilere 1.500 TL nakdi destek sağlayacaklarını belirtti. Başvuru süresini uzatan Aktaş, tüm emeklilerin bu destekten yararlanmasını istediklerini dile getirdi.

Emeklilere yönelik sunulan indirim ve nakdi yardımın yanı sıra kültürel geziler düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Aktaş, yıllarını çalışarak geçiren emeklilere artık gezi, eğlence ve kültürel etkinlikler sunacaklarını belirtti. Tur rehberleri eşliğinde gerçekleştirilecek şehir içi ve şehir dışı gezilerle emeklilerin erteledikleri fırsatları değerlendirmelerini sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Summed up: Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş, emekli vatandaşların yaşam standartlarını artırmak için çeşitli ayrıcalıklar sunacaklarını açıkladı. 65 yaş üstü kişilere ücretsiz ulaşım hakkı tanıyacaklarını ve ayrıca indirimler, nakdi destekler ve kültürel geziler gibi imkanlar sunacaklarını belirtti. Ramazan ve Kurban Bayramı’nda emeklilere nakdi destek verileceğini ve tur rehberleri eşliğinde gerçekleştirilecek gezilerle emeklilerin keyifli zaman geçirmelerini sağlayacaklarını duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan Emeklilere Büyük Müjde!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin