1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Ekipleri Tarihi Operasyonla Uyuşturucu Kaçakçılarına Darbe Vurdu!

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Ekipleri Tarihi Operasyonla Uyuşturucu Kaçakçılarına Darbe Vurdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa‘nın merkezinde faaliyet gösteren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ay boyunca yürüttükleri teknik ve fiziki takip çalışmalarının ardından önemli bir operasyona imza attı.

Ekipler, 4 şüphelinin uyuşturucu ticareti yapacağı bilgisine ulaştıktan sonra şahısları yakından takibe aldı. Operasyon, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda gerçekleştirildi ve şüphelilerin ev ve araçlarında aramalar yapıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyon için harekete geçerek C.S., E.S., Ö.E. ve C.S. isimli şahısların Bursa‘ya iki ayrı araçla geleceğini belirledi. Operasyon, Narkotik köpeği Lizz’in de katılımıyla gerçekleştirildi ve yapılan aramalarda 28 kilo 600 gram extacy hap ile 14 kilogram metamfetamin ele geçirildi.

Başarılı operasyon sonrasında gözaltına alınan 4 şüpheli, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonda rol alan Narkotik köpeği Lizz, ele geçirilen uyuşturucuların arasında poz vererek başarılı operasyonu taçlandırdı.

Yapılan operasyon sonucunda, 60 bin kişinin uyuşturucudan ve 86 bin kişinin haplardan zehirlenmekten kurtarıldığı belirtildi. Bu başarılı operasyon, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Ekipleri Tarihi Operasyonla Uyuşturucu Kaçakçılarına Darbe Vurdu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin