1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kolon Kanserine Yenik Düştü

Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kolon Kanserine Yenik Düştü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da, İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetlerden Sorumlu İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Özay Başkent, uzun bir süredir kolon kanseri tedavisi görüyordu. Rahatsızlığı ilerlediği için hastaneye kaldırılan iki çocuk annesi Özay Başkent, doktorların tüm çabasına rağmen bugün hayatını kaybetti. Bursa İl Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, yayımladığı taziye mesajında Özay Başkent’in vefatını duyurdu ve personeline başsağlığı diledi.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Özay Başkent, hastanede 29 Temmuz 2024 tarihinde vefat etti. Bursa Emniyet Müdürlüğü personeli için büyük bir kayıp olan Başkent için yapılacak cenaze töreni ise yarın gerçekleştirilecek. Başkent, törenin ardından toprağa verilecek ve meslektaşları ile sevenleri onu son yolculuğuna uğurlayacaklar.

Özay Başkent’in vefatı, Bursa Emniyet Müdürlüğü camiasında büyük üzüntü yarattı. Uzun yıllar emniyet teşkilatında görev yapmış olan Başkent, meslektaşları arasında da sevilen bir isimdi. Hastalığı sürecinde de meslektaşları ve yakın arkadaşları tarafından desteklenen Başkent’in ani vefatı herkesi derinden sarstı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü personeli, Başkent’in vefatıyla birlikte büyük bir hüzne boğuldu. Başkent, meslektaşları arasında çalışkanlığı ve nezaketi ile tanınıyordu. Kendisinin kaybıyla birlikte emniyet teşkilatı büyük bir değerini daha kaybetmiş oldu. Başkent ailesine ve yakın çevresine sabır dilerken, cenaze töreninde tüm meslektaşları ve sevenleri bir araya gelecek.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Özay Başkent’in vefatı, emniyet teşkilatının birçok farklı biriminden çalışanlar tarafından da üzüntüyle karşılandı. Başkent, meslek hayatı boyunca disiplinli ve özverili çalışmasıyla tanınıyor ve seviliyordu. Onun kaybı, emniyet teşkilatı içinde derin bir boşluk yarattı ve tüm meslektaşları için büyük bir kayıp oldu. Başkent’in anısına yapılacak olan tören, onun emniyet teşkilatındaki yerini ve değerini bir kez daha hatırlatacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kolon Kanserine Yenik Düştü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin