1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bursa’da Anne ve Babasının Kavgasına Dahil Olan Oğul, Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

Bursa’da Anne ve Babasının Kavgasına Dahil Olan Oğul, Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da yaşanan olayda anne ve babasının kavgasına karışan ailenin en büyük oğlu, bıçakla babasını öldürdükten sonra annesini ağır yaraladı. Olayın ardından şahıs, jandarmaya kendisini ihbar ederek teslim oldu.

Olay, Gürsu ilçesi İpekyolu Mahallesi’nde meydana geldi. Baba Selahattin K. ve kimliği belirlenemeyen anne arasında henüz bilinmeyen bir sebep yüzünden tartışma çıktı. Ailenin en büyük oğlu olan A.K. tartışmaya karışarak mutfaktan aldığı bıçakla babasını ve annesini defalarca bıçakladı. Panikleyen A.K. kardeşlerini alarak dışarı çıktı ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kendisini ihbar etti.

Jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde evin kapısının kapalı olması nedeniyle içeri giremedi. Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, korkunç manzara ile karşılaştı. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde baba Selahattin K.’nin öldüğünü belirlerken ağır yaralanan annenin ilk müdahalesini yaparak hastaneye kaldırdı. Annenin durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından gözaltına alınan A.K., jandarma karakoluna götürülürken kardeşleri koruma altına alındı. Aynı binada yaşayan komşular ise yaşanan olayın ardından eve girmekte çekinceler yaşadı. Ailenin yaklaşık 2 hafta önce taşındığı ancak kimseyle iletişim kurmadığı ve çevrede tanınmadığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Anne ve Babasının Kavgasına Dahil Olan Oğul, Babasını Bıçaklayarak Öldürdü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin