1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa’da Bir Gecede İki Cinayet: Eşini Darp Edip, Bir Diğer Oğul Babasını Bıçakladı!

Bursa’da Bir Gecede İki Cinayet: Eşini Darp Edip, Bir Diğer Oğul Babasını Bıçakladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa‘nın İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi Umut Sokak’ta oturan 47 yaşındaki Aysel A, eşi Cihangir A’yı, saat 22.00 sıralarında hareketsiz bir şekilde oturma odasında buldu. Eşinin cevap vermemesi üzerine endişelenen Aysel A, durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Cihangir A’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Başında ve yüzünde darp izlerine rastlanmasıyla birlikte polis ekipleri de olaya dahil oldu.

Polis ekipleri, olay günü evde olan oğulları Ufuk A’yı ifadesini almak üzere Emniyet’e götürdü. Yapılan sorgulamada, Ufuk A’nın babasıyla akşam saatlerinde yaşadığı kavga sonrası onu darp ettiğini itiraf ettiği ortaya çıktı. Cihangir A’nın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderilerek kesin ölüm sebebi belirlenmeye çalışıldı.

Diğer bir cinayet olayı ise Gürsu ilçesinde yaşandı. Bursa‘ya 1 ay önce Antalya’dan taşınan Selahattin K ve oğlu A.K arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Öfkeyle dolan A.K, babasını bıçaklayarak öldürdü. Komşuların kavga seslerini duyarak polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Selahattin K’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. A.K ise gözaltına alınarak Emniyet’teki işlemler başlatıldı.

Yaşanan bu acı olaylar Bursa‘da şok etkisi yaratırken, yakın çevresi ve komşuları tarafından da büyük üzüntüyle karşılandı. Cinayetlerin ardındaki sebeplerin ve detayların aydınlatılması için soruşturma devam ederken, şüphelilerin adalet önünde hesap vermeleri bekleniyor. Toplumun güvenliği adına bu tür olayların önlenmesi ve benzer vakaların yaşanmaması için ise daha dikkatli ve özenli olunması gerektiği vurgulanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Bir Gecede İki Cinayet: Eşini Darp Edip, Bir Diğer Oğul Babasını Bıçakladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin