1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa’da Çöp Atan Müşteri, Pompacıları Darp Etti! 8 Bin TL de Kayboldu

Bursa’da Çöp Atan Müşteri, Pompacıları Darp Etti! 8 Bin TL de Kayboldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Bursa‘da bulunan Merkez Yıldırım ilçesindeki Esenevler Mahallesi Ankara Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir akaryakıt istasyonunda çalışan 3 çocuk babası olan Şamil Kasap, bir müşterinin yakıt doldururken yere çöp atması üzerine uyarıda bulundu. Müşterinin sinirlenerek küfür etmesiyle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İş yerinde bulunan diğer çalışanlar müdahale etmeye çalışsa da öfkeli müşteri hemen yakınlarını aradı. Gelen 15 kişilik grup, Şamil Kasap’ı darp etti.

Kasap, mesai arkadaşları tarafından odada koruma altına alındı ancak saldırganlar odanın camını kırarak içeri girdi. Kasap’a feci şekilde saldırdıktan sonra olay yerinden ayrıldılar. Şamil Kasap’ın kolu kırıldı, vücudunda birçok darp izi oluştu. Olaydan sonra ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Kasap, 2 ay iş göremez raporu aldı. Kamera kayıtlarına göre olayın detayları net bir şekilde görülebilmekte.

Müşteriyle yaşanan ufak bir uyarı sonrası bu denli şiddet dozunun artması ve ayrıca para hırsıyla saldırganların cebindeki 8 bin TL’yi de alması, olayın vahametini arttırmıştır. Kasap, yaşadığı bu korkunç olayı anlatırken ölmediğine dua ederken, adalete güvenerek yetkililere seslendi. Müşterinin saldırganlığı ve olayın sonucunda aldığı zararların telafisini adaletle almayı umduğunu belirtti.

Bu tür şiddet olaylarının, yanlış anlaşılmaların veya küçük uyarıların bile tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini gözler önüne sermektedir. Şamil Kasap’ın yaşadığı bu travma, hem kendisi hem de ailesi için büyük bir zorluk olmuştur. Adaletin işleyerek saldırganlara gereken cezayı vermesi, benzer olayların önlenmesi açısından oldukça önemlidir.Konuyla ilgili detaylı soruşturma devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Çöp Atan Müşteri, Pompacıları Darp Etti! 8 Bin TL de Kayboldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin