1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa’da Evlatlık Kızını Asansör Boşluğuna İttikleri Gencin Üzerine Moloz Attılar! – İçeriden Şok İfşaatları Görmezden Gelemezsiniz!

Bursa’da Evlatlık Kızını Asansör Boşluğuna İttikleri Gencin Üzerine Moloz Attılar! – İçeriden Şok İfşaatları Görmezden Gelemezsiniz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa‘da geçtiğimiz Ağustos ayında, merkez Yıldırım ilçesindeki bir inşaatın asansör boşluğunda kadın cesedi bulundu. Cesedin, 23 Ağustos günü kaldığı Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurttan izinli çıktıktan sonra geri dönmeyen Yasemin Cemre İçlikan’a ait olduğu belirlendi. Yasemin Cemre İçlikan’ın cansız bedeni, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi yapılarak Bursa’da defnedildi.

Yasemin Cemre İçlikan’ın evlatlık olarak alındığı ve bunalıma girdiği ortaya çıktı. Eskişehir’de yaşayan çift, çocuk sahibi olamayınca Yasemin’i evlatlık edindi. Yasemin, evlatlık olduğunu öğrenince bunalıma girdi ve ailesiyle Bursa‘ya taşındı. Ancak, daha sonra evden kaçarak yurtlara yerleştirildi. Uyuşturucu kullandığı iddiasıyla yüksek güvenlikli yurda alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya ilişkin soruşturma başlattı. İnşaatta kamera kayıtları ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda genç kızın erkek arkadaşı ve kuzenleri gözaltına alındı. İfade işlemlerinin ardından Bedirhan G. tutuklandı, diğerleri ise serbest bırakıldı.

Bedirhan G. hakkında ‘Kasten öldürmek’, ‘Çocuğun cinsel istismarı’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 20 yıl hapis istendi. Diğer şüpheliler için de hapis cezaları talep edildi. İddianame Bursa Çocuk Mahkemesi tarafından kabul edildi ve ilk duruşma sonrasında tutuklu ve tutuksuz sanıkların yargılanmasına devam edildi.

Mahkemede, tutuksuz sanıklardan biri olan Kadir D., olay günü yaşananları anlatarak Bedirhan’ın suçunu kabul ettiğini belirtti. Diğer sanık Emre C. ise suçsuz olduğunu iddia etti. Bedirhan ise, Yasemin ile anlaşarak olayın kazayla gerçekleştiğini savundu. Mahkeme heyeti, sanıkların ifadelerinin tekrarlanması ve eksik evrakların beklenmesi için duruşmayı Eylül ayına erteledi ve Bedirhan G.’nin tutukluluk haline devam kararı aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Evlatlık Kızını Asansör Boşluğuna İttikleri Gencin Üzerine Moloz Attılar! – İçeriden Şok İfşaatları Görmezden Gelemezsiniz!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin