1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa’da Gerçekleşen Narkotik Operasyonunda 5 Kilogram Uyuşturucuya El Konuldu

Bursa’da Gerçekleşen Narkotik Operasyonunda 5 Kilogram Uyuşturucuya El Konuldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi ve İznik’te bulunan 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve ateşli silahlar kanununa muhalefet suçlarıyla ilgili olan 4 şüpheliye karşı gerçekleştirildi. Operasyona Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve diğer ekipler de katıldı. Toplamda 120 polisin yer aldığı operasyonda narkotik dedektör köpekleri de kullanıldı.

Operasyon sonucunda 4 şüpheli teknik ve fiziki takibe alındı ve şafak vakti gerçekleştirilen operasyonla birlikte şüpheliler yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 3 kilo 500 gram esrar, 2 kilo 150 gram sentetik kannabinoid, 50 gram sentetik uyuşturucu, 3 adet yivsiz av tüfeği, ruhsatsız bir tabanca ve 19 tüfek kartuşu ele geçirildi. Operasyon kapsamında güvenlik güçleri kapıları koçbaşları ile kırarak içeri girdi ve şüphelileri başarılı bir şekilde gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 4 şüpheli, polisin yaptığı işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Bu şüphelilerden 2’si tutuklanırken, diğer 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan şahıslar operasyon kapsamında ele geçirilen uyuşturucu madde ticareti yapmak ve ateşli silahlar kanununa muhalefet suçlarından dolayı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyon, Bursa ve İznik bölgesinde uyuşturucu ticareti yapan suç örgütlerine karşı polisin kararlı mücadelesini göstermektedir. Emniyet güçleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında bölgedeki operasyonlarını sıkı bir şekilde sürdürmekte ve halkın güvenliğini sağlamak için gerekli adımları atmaktadır. İznik ve çevresinde uyuşturucu ticareti yapmak isteyen suçluların yakalanması ve adalet önüne çıkarılması için polisin çalışmaları devam edecektir. Bu tür operasyonlar, halkın huzur ve güvenliği için önemli bir adımdır ve suçla mücadelede kararlılıkla devam edilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Gerçekleşen Narkotik Operasyonunda 5 Kilogram Uyuşturucuya El Konuldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin