1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa’da Hafif Ticari Araç Kazası: Bir Ölü, Bir Yaralı!

Bursa’da Hafif Ticari Araç Kazası: Bir Ölü, Bir Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa‘da, İzmir Otoyolunun Doğanköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Muratcan Atay’ın kullandığı hafif ticari araç kontrolden çıktı ve bariyerlere çarptı. Kazada, araç sürücüsü Muratcan Atay hayatını kaybederken, araçta bulunan ve emniyet kemeri takılı olan Turgut Özdemir ise hafif yaralı olarak kurtuldu. Olay yerine gelen ekipler, kaza yapan araçta yeni aldıkları hafif ticari aracı İzmir’e götürüp kargo dağıtım işinde kullanacakları belirlenen iki kişinin olduğunu tespit etti.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde kurye olarak çalışan 25 yaşındaki Yalçın Davulcu, Maçka tünelinde motosikletinin kontrolünü kaybederek önünde seyreden TIR’ın altına girdi. Motosiklet hurdaya dönerken, genç kurye hayatını kaybetti. Yalçın Davulcu’nun ölümüyle sonuçlanan bu kaza, büyük üzüntüye sebep oldu.

Antalya’nın Alanya ilçesinde ise minibüsle çarpışan otomobilin sürücüsü olan 19 yaşındaki Nadir Çintaş, kazada hayatını kaybetti. Yanında bulunan 2 arkadaşı ise yaralı olarak kurtuldu. Kazanın ardından minibüsün sürücüsü olan F.B. isimli şahıs olay yerinden kaçtı. Kazaya karışan araçların detayları ve olayın meydana geldiği noktalar kaza haberlerini daha da üzücü kıldı.

Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları büyük önem taşımaktadır. Trafik kazalarında genellikle ölümle sonuçlanan durumlar yaşanmaktadır. Kazaların yaşandığı bölgelerde gerekli önlemlerin alınması ve sürücülerin bilinçlendirilmesi hayati önem taşımaktadır. Tüm bu kaza haberleri, trafik kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır. Trafik güvenliği için herkesin sorumluluk alma ve dikkatli olma gerekliliği vurgulanmalıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Hafif Ticari Araç Kazası: Bir Ölü, Bir Yaralı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin