1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bursa’da Kan Donduran Kaza!

Bursa’da Kan Donduran Kaza!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sabah saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi’nde meydana gelen kaza, 11 Eylül Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nda çalışan Sedat Sungur, iş arkadaşı Hasan Alper’i evinden alarak 61 ABE 166 plakalı otomobili ile yola çıktı.

Altınova Mahallesi Fuar Caddesi’ndeki iş yerine giden Sedat Sungur’un kullandığı araç, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda aşırı hızla virajı alamayarak kontrolden çıktı ve refüje çarparak karşı şeride geçti. Bu sırada Yıldırım istikametine giden Necati Turan yönetimindeki 16 JMM 55 plakalı cip ile çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalede Sedat Sungur ve Hasan Alper’in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan cip sürücüsü Necati Turan ise Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sedat Sungur ve Hasan Alper’in cenazeleri, incelemelerin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa’nın İznik ilçesi Boyalıca Mahallesinde ise başka bir kaza yaşandı. 06 CUF 534 plakalı tır sürücüsü, virajda kayarak karşı şeride geçti ve 16 LMM 49 plakalı Fiat Fiorino marka kamyonete çarptı. Kazada kamyonette bulunan 6 kişiden 3’ü hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. Yaralılar İznik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine sevk edilen ekiplerin müdahalesiyle durum kontrol altına alındı.

İznik Kaymakamı Recai Karal da olay yerinde vatandaşların tepkilerini dinledi. Güvenlik kameraları kazayı saniye saniye kaydetti. Mahalle sakinleri, benzer kaza risklerinin azaltılması için önlemlerin alınmasını istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Kan Donduran Kaza!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin