1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa’da Kangal Köpeğin Saldırısına Uğrayan Adam 100’den Fazla Dikiş Atıldı

Bursa’da Kangal Köpeğin Saldırısına Uğrayan Adam 100’den Fazla Dikiş Atıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa‘nın Nilüfer ilçesindeki Yaylacık Mahallesi’nde tarlasını sulamak için çalışan Kutbeddin Güneş, 2 çocuk babası bir adamdır. Bir gün tarlasını sulamak için dışarı çıktığında, başıboş bırakılan Kangal cinsi bir köpek tarafından saldırıya uğradı. Köpeğin saldırısına maruz kalan Güneş, kanlar içinde kaldı. Ancak o esnada oradan geçen bir otomobil sürücüsü, Güneş’e yardım etti ve onu Bursa Şehir Hastanesine sevk ettirdi. Hastanede doktorlar tarafından yapılan ilk müdahalede Güneş’in vücudunda 100’den fazla dikiş atıldı. Güneş, “Bahçe sulamaya giderken yoldan geçiyordum. Aniden tasmalı Kangal köpeği önüme çıktı, bana saldırdı. Bayağı büyüktü. Allah’tan iki araç geldi. Beni köpek yere yatırmıştı. Araçtakiler beni kurtardı. Eğer araba gelmeseydi, köpek beni yere yatırmıştı parçalayacaktı. Çok güçlü köpekti. Boynunda tasma vardı. Adam tesadüfen beni kurtardı. Ambulans çağırdı.” şeklinde konuştu.

Güneş’in vücudundaki yaraların ciddiyeti göz önüne alındığında, polisler olayı soruşturmaya başladılar. Güneş’in kafasındaki yaraların ciddiyeti büyük, kulağı kesilmiş, parmakları ve kollarında kesikler mevcuttu. Güneş, köpeğin sahibinden şikayetçi olduğunu belirterek Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan haklarını savunmalarını istedi. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı derinleştirirken köpeğin sahibi olan Murat Ö. “hayvanı tehlike yaşatacak şekilde serbest bırakma” suçlamasıyla gözaltına alındı.

Murat Ö.’nün ifadesinin ardından adliyeye sevki gerçekleşirken, olayın detayları üzerinde araştırmalar devam etmektedir. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyerek ve tanık ifadelerini alarak, olayın tam olarak nasıl geliştiğini ve köpeğin sahibinin sorumluluğunu belirlemeye çalışıyorlar. Güneş’in durumu ise hastanedeki tedavisine devam etmekte olup, yetkililer tarafından detaylı bir şekilde incelenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Kangal Köpeğin Saldırısına Uğrayan Adam 100’den Fazla Dikiş Atıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin