1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bursa’da Kanlı ‘Yan Bakma’ Kavgası: 31 Yaşındaki Adam Öldü!

Bursa’da Kanlı ‘Yan Bakma’ Kavgası: 31 Yaşındaki Adam Öldü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da yaşanan olayda, 31 yaşındaki Bilal Türkmen’in hayatını kaybetmesine neden olan kavga, ‘yan bakma’ tartışmasıyla başladı. Kavgada Türkmen’i bacağından bıçaklayan Kamil Eren Ü. (22) ile kuzeni Mehmet Kağan Ü. (28) olay yerinde gözaltına alındı.

Olay, Bursa’da meydana geldi ve ‘yan bakma’ tartışmasıyla başladı. Bu tartışma sonrasında kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Kamil Eren Ü., bıçağıyla Bilal Türkmen’e saldırdı ve Türkmen’i bacağından yaraladı.

Türkmen’in aldığı ağır yaralar sonucunda olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Ancak ne yazık ki, Türkmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Bu acı olayın ardından polis ekipleri, olaya karışan Kamil Eren Ü. ve kuzeni Mehmet Kağan Ü.’yü gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheliler, polis merkezine götürüldü ve ifadeleri alındı. Cinayetin ardındaki sebep ve detaylar üzerine soruşturma sürerken, olayın şokunu atlatamayan Türkmen’in yakınları ise büyük bir üzüntü içindeydi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Cinayetin detayları hakkında şüphelilerin ifadelerinin yanı sıra olay yerinde bulunan tanıkların da ifadelerine başvuruldu. Olay yeri inceleme ekipleri, delilleri toplamak ve detayları belirlemek için çalışmalarını sürdürdü.

Olayın yaşandığı bölgede ise adeta şok ve endişe hakimdi. Vatandaşlar, olayın yaşandığı yerde toplanarak konuşmalar yaparken, acı olayın şokuyla sarsılmışlardı.

Bu acı olay, mahalle sakinleri arasında da büyük bir üzüntü yarattı. Olayın detayları hakkında bilgi sahibi olan mahalle sakinleri, Türkmen’in acı ölümüne neden olan kavganın nasıl başladığını anlatırken, herkes olayın detaylarını öğrenmeye çalışıyordu.

Olayın ardından şüphelilerin adli işlemleri başlatılırken, Türkmen’in yakınları ve sevenleri taziyeleri kabul etmeye başladı. Acısını yaşayan aile, dost ve yakınları, Türkmen’in ani ve acı ölümü karşısında büyük bir şok yaşarken, adaletin yerini bulmasını bekliyorlardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Kanlı ‘Yan Bakma’ Kavgası: 31 Yaşındaki Adam Öldü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin