1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa’da Kıraathane Cinayeti: Ağabeyi Korumak İsterken Hayatını Kaybetti

Bursa’da Kıraathane Cinayeti: Ağabeyi Korumak İsterken Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa‘nın Kestel ilçesinde kıraathane işleten Emin Gezer, ağabeyi Çağlar Gezer ile birlikte yolda yürürken Baran Y. ile karşılaştı. Baran Y’nin omzuna çarpmasıyla başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Baran Y, yanında taşıdığı bıçakla önce Emin Gezer’in kolunu sonra ağabeyi Çağlar Gezer’i göğsünden yaraladı. Çağlar Gezer, bıçak darbesiyle yere yığıldı.

Kavgayı gören çevredekiler bıçaklı saldırganı etkisiz hale getirmeye çalışırken, yaralı kardeşlerin yardımına ambulans yetişti. Kestel Devlet Hastanesine kaldırılan kardeşlerden Çağlar Gezer, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Emin Gezer’in durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olayın ardından şüpheli Baran Y, vatandaşlar tarafından linç edilmek istenirken, polis ekiplerince gözaltına alındı. Baran Y’nin emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği öğrenildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kestel ilçesinde yaşanan bu olay, hem çevre sakinlerini hem de tüm Bursa halkını derinden üzdü. Her iki kardeşin de tanınan ve sevilen kişiler olmaları, olayın yarattığı şok etkisini arttırdı. Gezer ailesinin yakınları ve sevenleri hastaneye akın ederek yaşanan acı olay karşısında büyük bir üzüntü içinde olduklarını dile getirdiler.

Yaşanan bu acı olay, Bursa‘nın huzurlu yaşamını sarsarken, şehir genelinde güvenlik önlemleri arttırıldı. İlçe halkı, bu tür şiddet olaylarının tekrar yaşanmaması için yetkililerden daha sıkı güvenlik önlemleri alınmasını talep ettiler. Çağlar Gezer’in ani ve acı ölümü herkesi derinden sararken, olayın aydınlatılması için adli makamların soruşturmayı titizlikle sürdürmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Kıraathane Cinayeti: Ağabeyi Korumak İsterken Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin