1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bursa’da Ölü Bulunan Yasemin Cemre İçlikan’ın Cinayet Davasında Şok İddialar!

Bursa’da Ölü Bulunan Yasemin Cemre İçlikan’ın Cinayet Davasında Şok İddialar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da koruma altında olduğu yurttan ayrıldıktan 4 gün sonra, inşaatın içi su dolu asansör boşluğunda cesedi bulunan 17 yaşındaki Yasemin Cemre İçlikan’ın ölümüyle ilgili dava başladı. Cinayet şüphelisi tutuklu erkek arkadaşı 17 yaşındaki Bedirhan G. ve arkadaşları tutuksuz sanıklar 17 yaşındaki Emre C. ve Kadir D. hakim karşısına çıktı.

Geçen yıl ağustos ayında Bursa’da bir ihbar sonucu merkez Yıldırım ilçesindeki bir inşaatın asansör boşluğunda bir kadın cesedi bulundu. Cesedin, Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurttan izinli çıktıktan sonra geri dönmediği belirlenen Yasemin Cemre İçlikan’a ait olduğu tespit edildi.

Yasemin Cemre İçlikan’ın cansız bedeni otopsi yapıldıktan sonra Bursa’da toprağa verildi. Araştırmalar sonucunda, Eskişehir’de yaşayan R.B.- M.N.İ. çiftinin Yasemin’i evlatlık edindiği ve daha sonra Bursa’ya yerleştiği öğrenildi. Yasemin, evlatlık olduğunu öğrenince bunalıma girerek kendisini yurda atan babası M.N.İ.’nin yanından kaçmaya başladı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek görgü tanıklarından bilgi topladı ve kızın erkek arkadaşı Bedirhan G. ile kuzenleri Kadir D. ve Emre C.’yi gözaltına aldılar. Bedirhan G. tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bedirhan G. hakkında ağırlaştırılmış müebbet cezası istenirken, Kadir D. ve Emre C. hakkında 15’er yıla kadar hapis cezası talep edildi. İddianame Bursa Çocuk Mahkemesi tarafından kabul edildi ve ilk duruşma gerçekleşti.

Duruşmada, tutuksuz sanık Kadir D. olay günü yaşananları anlatırken, diğer sanık Emre C. suçsuz olduğunu belirtti. Bedirhan G. ise Yasemin ile uyuşturucu aldıktan sonra aralarında çıkan tartışmada geri geri giderken Dengesini kaybedip asansör boşluğuna düştüğünü iddia etti.

Mahkeme heyeti, duruşmayı eylül ayına erteleyerek tanıkların dinlenmesine ve eksik evrakların tamamlanmasına karar verdi. Bedirhan G.’nin tutukluluğunun devamına hükmetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Ölü Bulunan Yasemin Cemre İçlikan’ın Cinayet Davasında Şok İddialar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin