1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bursa’da Silah Zoruyla Kaçırılan Kadın, Kanlar İçinde Kurtarıldı!

Bursa’da Silah Zoruyla Kaçırılan Kadın, Kanlar İçinde Kurtarıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2 Ağustos tarihinde Bursa’nın Yıldırım ilçesi Hocataşkın Mahallesi’nde meydana gelen olayda Arda Tırkaz, eski nişanlısı Elif B.’yi silah zoruyla kaçırdı. Tartışmanın ardından evine giderek Elif B.’yi hafif ticari aracıyla kaçıran Tırkaz, kaçarken av tüfeğiyle ateş etti. Daha sonra Tırkaz, Elif B.’nin erkek arkadaşı olduğunu düşündüğü Refik Yiğit’e ait kıraathaneye de saldırdı. Bu saldırıda içeride bulunan 2 kişi ve 14 aylık Yusuf Sırma yaralandı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından polis, Tırkaz’ı ATS bulunan aracını gasbederek kaçarken Elif B.’yi de alarak takibe aldı. Aracı bırakan Tırkaz, plakası sökülen otomobil ile Cumalıkızık Mahallesi’ne giderken polis ve jandarma tarafından takip edildi.

Elif B.’nin yardım çığlıklarını duyarak ormanda bulunan Cinayet Masası ekipleri ve jandarma, Tırkaz’ı bıçakla ve pompalı tüfekle vurarak intihar etmiş halde buldu. Elif B. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kendisine yapılan ameliyat sonucunda sol bacağı kesilen Elif B.’nin durumu ciddiyetini koruyor. Elif B.’nin babası Murat B., daha önceden aldığı uzaklaştırma kararına rağmen Arda Tırkaz’ın tehditlerinin devam ettiğini belirtti. Ayrıca kızının elektronik kelepçe talebinin de reddedilmesi üzerine yaşanan trajik olayın sonucunda kızının yaşam mücadelesi verdiğini ifade etti.

Tedavi gören Elif B., yaşadıklarını anlatırken Arda Tırkaz’ın kendisini kaçırırken ve ormanda vururken dakikalarca dövdüğünü belirtti. Olay sonrasında yaşadığı travmayı atlatmaya çalışan Elif B., polisin olay yerine gelmesiyle umutlandığını ve son anda kurtarıldığını ifade etti. Babası Murat B. ise kızının yaşadığı acı sürecin sorumlusunun Arda Tırkaz olduğunu vurgulayarak adalet arayışında olduklarını dile getirdi. Elif B.’nin ameliyat sonrası psikolojik destek alması planlanıyor. Tırkaz’ın cesedi ise savcılık incelemesinin ardından otopsi için morga götürüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Silah Zoruyla Kaçırılan Kadın, Kanlar İçinde Kurtarıldı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin