1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa’da Şok Operasyon: 9 Şüpheli Tutuklandı, İşte Ele Geçenler!

Bursa’da Şok Operasyon: 9 Şüpheli Tutuklandı, İşte Ele Geçenler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olan Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ekipleri, Hacivat Mahallesinde bir kalabalığın ateş açtığı görüntüler üzerine harekete geçti. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yapılan çalışmalar sonucunda 3 ay boyunca fiziksel takip yapılarak 9 şüpheli belirlendi. Şafak vakti gerçekleştirilen operasyonda, özel harekat polisleri ve diğer ekiplerin de destek verdiği evlere baskın yapıldı ve şüphelilerin ev kapıları koçbaşı ile kırıldı.

Operasyon sırasında P.A., E.P, S.P., Ç.P., S.P., F.P., S.Y., Ş.P. ve S.K. isimli 9 şüpheli gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda gizli bölmeler bulunurken, 5 adet tabanca, 2 adet pompalı tüfek, 425 adet mermi, 5 adet kartuş, 250 gram virgina tütünü, 17 gram skunk, 1 adet hassas terazi, 130 bin TL nakit para ve 5 adet şarjör ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler tutuklanarak mahkemeye sevk edildi.

Yerel haberler kategorisinde yer alan bu habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Bursa haberleri, otomatik olarak bu sayfada servis edilmiştir. Hukuki muhatabı haber ajansları olan Bursa haberlerinde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Şok Operasyon: 9 Şüpheli Tutuklandı, İşte Ele Geçenler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin