1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa’da sokak kavgası kanlı bitti: Kuzenlerden biri bıçakladı, genç hayatını kaybetti

Bursa’da sokak kavgası kanlı bitti: Kuzenlerden biri bıçakladı, genç hayatını kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Bursa‘nın Osmangazi ilçesi Hocaalizade Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta yürüyen Bilal Türkmen ile 22 yaşındaki Kamil Eren Ü. ve 28 yaşındaki Mehmet Kağan Ü isimli iki kuzen arasında “bana neden yan baktın” başlayan bir kavga yaşandı. Kavga hızla büyüyerek fiziksel şiddete dönüştü. Kuzenler, Bilal Türkmen’i bacağından bıçaklayarak olay yerinden kaçtılar. Durumu gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bilal Türkmen’in bacağından aldığı bıçak darbesi nedeniyle ağır yaralandığını tespit etti. Türkmen’in atardamarının kesildiği belirlendi ve çok kan kaybettiği için acilen hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Türkmen, yaşamını yitirdi.

Cinayetin ardından Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçerek soruşturma başlattı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek fail ya da faillerin kimliklerini belirlemeye çalıştı. Kısa sürede tespit edilen ve daha sonra gözaltına alınan kuzenler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Cinayetin nedeni olarak “bana neden yan baktın” kavgası gösterilirken, olayın amca çocukları arasında yaşandığı da ortaya çıktı. Bu tür aile içi çatışmaların şiddete dönüşmesi toplum için endişe verici bir durum olarak değerlendiriliyor. Toplumsal değerlere saygı, iletişim becerileri ve öfke kontrolü gibi konularda farkındalık oluşturmak, benzer olayların önlenmesi için önem taşıyor.

Hocaalizade Mahallesi, sakinleri için şok edici bir cinayet yaşanmasına rağmen, olayın aydınlatılması ve fail ya da faillerin adalet önüne çıkarılması mahalledeki vatandaşlarda huzur kaygısını azaltabilir. Bu tür şiddet olaylarının toplumda yarattığı korku ve endişeyi gidermek, polis ve adli makamların etkin çalışmasıyla mümkün olacaktır. Ayrıca bu tür şiddet olaylarının tekrar yaşanmaması için toplumun birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi, sorunların ortak çözümü için çaba göstermesi gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da sokak kavgası kanlı bitti: Kuzenlerden biri bıçakladı, genç hayatını kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin