1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bursa’da Sokak Ortasında Bıçaklama Olayı: Ablasının Sevgilisini Bıçakladı

Bursa’da Sokak Ortasında Bıçaklama Olayı: Ablasının Sevgilisini Bıçakladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da bir genç olan Mehmet Salih B., sokak ortasında bir bıçak saldırısına maruz kaldı. Saldırgan olan Leyla Sultan K.’nin, ablasının ilişkisini sonlandırmak istediği sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Leyla Sultan K., ablası Melisa K. ve ailesini tehdit ettiği gerekçesiyle Mehmet Salih B.’yi bıçakladığını ifade ettiği için polis tarafından sorgulandı ve adli kontrolle serbest bırakıldı.

Olay dün saat 14.30 sıralarında Gemlik ilçesinde meydana geldi. Leyla Sultan K., sokak ortasında sevgilisi Mehmet Salih B. ile tartıştıktan sonra bıçaklayarak kaçtı. Mehmet Salih B. üç bıçak darbesiyle yaralandı ve kanlar içinde yere yığıldı. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, çevredekiler yardım çağırdı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Mehmet Salih B. ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayın ardından kaçan Leyla Sultan K. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Leyla Sultan K.’nın ifadesine göre, ablasını ve ailesini tehdit eden Mehmet Salih B.’yi durdurmak için saldırdığını söyledi. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Leyla Sultan K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Sokak Ortasında Bıçaklama Olayı: Ablasının Sevgilisini Bıçakladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin