1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa’da Şoke Edici Cinayetler: Dedeyi ve İkinci Kadını Yaktı, Torunu da Öldürdü!

Bursa’da Şoke Edici Cinayetler: Dedeyi ve İkinci Kadını Yaktı, Torunu da Öldürdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa‘nın Orhaneli ilçesi Göynükbelen Mahallesi Karandere mevkiinde yaşayan 78 yaşındaki Mustafa Macar ve 70 yaşındaki Cahide Aydın’dan 11 Ekim tarihinden beri haber alamayan yakınları, merak ederek evlerine gitti. Eve giren akrabalar, şoke edici bir manzarayla karşılaştı. Bahçede 17 yaşındaki Ufukcan Üs’ün, evin içinde ise toplamda 3 kişinin cansız bedenini bulan yakınları durumu hemen jandarmaya bildirdi.

Olayı araştıran ekipler, torunları Mehmet K.’nın, arkadaşları Ufukcan Üs ve Alper E. ile alkol aldığını tespit etti. Daha sonra Mehmet K.’nın iki arkadaşıyla birlikte dedesinin evine para istemeye gittiğini belirledi. Evde bulunan 3 bileziği isteyen torun ile dede arasında çıkan arbede sonucunda Mehmet K. av tüfeğiyle ateş açtı, dede ise baltayla kendisini savundu.

Arbedede dede Mustafa Macar ve yaşadığı Cahide Aydın hayatını kaybetti. Ardından Mehmet K., bahçede bulunan Ufukcan Üs’ü de vurarak öldürdü. Cenazeler, incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Torun Mehmet K. ve yanındaki Alper E., olaydan kaçtıktan sonra jandarma tarafından gözaltına alındı. Soruşturma ise hala devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Şoke Edici Cinayetler: Dedeyi ve İkinci Kadını Yaktı, Torunu da Öldürdü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin