1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bursa’da Sosyal Medya Arkadaşından Dehşet Anları: Cinsel İstismarla Sonuçlanan Buluşma!

Bursa’da Sosyal Medya Arkadaşından Dehşet Anları: Cinsel İstismarla Sonuçlanan Buluşma!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da yaşayan E.T., sosyal medya üzerinden tanıştığı Firuz Naobi ile 2023 Kasım ayında buluştu. Buluşmanın ardından E.T., Naobi’nin Naser Ahmed Azizi, Samet Ali Nazeri (21) ve Sufi Pivani ile birlikte kaldığı Kestel ilçesindeki evine davet edildi. Ancak iddiaya göre, geceyi geçirmek üzere odasına giden E.T., Firuz Naobi ve diğer üç arkadaşının cinsel istismarına uğradı. Şüpheliler, E.T.’yi etkisiz hale getirerek, defalarca istismar etti ve daha sonra kızı erkek kıyafeti giydirip 200 TL vererek evine gönderdi. E.T., yaşadıklarını ailesine anlatınca 4 şüpheli gözaltına alındı ve tutuklandı.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda tutuklu 4 sanık hakkında dava açıldı ve ilk duruşmada E.T. pedagog eşliğinde ifade verdi. E.T., sosyal medyada tanıştığı Firuz ile buluşmaya karar verdiklerini, geceyi Firuz’un evinde geçirdiklerini ve odada saldırıya uğradığını anlattı.

Tutuklu sanıklardan Naser Ahmed Azizi, E.T. ile ilişkiye girdiğini ancak kızın isteğiyle olduğunu belirtirken, Firuz Naobi suçlamaları reddetti ve E.T.’yi sabah gönderirken erkek kıyafeti giydirdiğini ve taksi parası olarak 200 TL verdiğini söyledi. Sufi Pivani’nin avukatı ise müvekkilinin olay yerinde bulunmadığını ve suç tarihlerinde başka yerde olduğunu iddia etti.

Yargılama süreci devam ederken mahkeme heyeti, E.T.’yi defalarca istismar eden Firuz Naobi ve Samet Ali Nazeri’ye toplamda 52 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Diğer sanıklar Sufi Pivani ve Naser Ahmed Azizi’ye ise zincirleme suç işlemekten 36’şar yıl hapis cezası verildi. Tüm sanıklar, ayrıca kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan da 12’şer yıl hapis cezası aldı. Mahkeme heyeti indirim uygulamadı ve “İyi hali hak ettiklerini düşünmüyoruz” şeklinde karar verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Sosyal Medya Arkadaşından Dehşet Anları: Cinsel İstismarla Sonuçlanan Buluşma!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin