1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bursa’da Taksiciye İnsanlık Dışı Saldırı: 20 Bıçak Darbesi! Acı Haber…

Bursa’da Taksiciye İnsanlık Dışı Saldırı: 20 Bıçak Darbesi! Acı Haber…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mudanya ilçesinde taksicilik yapan 30 yaşındaki Yunus Yüksel, Eskişehir’e gitmek isteyen biri kadın iki yolcuyu aldı. Ardından Çepni Mahallesi’ne ulaşan taksici, erkek yolcunun bıçaklı saldırısına maruz kaldı. Yaklaşık 20 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Yüksel, baygınlık geçirdi. Saldırgan, taksici ve aracı bırakarak kaçtı. Olayın bildirilmesi üzerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri hemen olay yerine ulaştı. İlk müdahalenin ardından Yüksel, Mudanya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve daha sonra Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Yüksel’in aldığı bıçak darbeleri sonucunda ağır yaralandığı ve tedavisinin devam ettiği belirtildi. Jandarma ekipleri, olaya tanık olan kişilerin ifadelerini alarak şüphelileri bulmak için çalışmalara hız verdi. Evli olan Yüksel’in yaklaşık 20 gün önce baba olduğu bilgisi de ortaya çıktı.

Saldırganın kimliği ve neden saldırdığı konusunda net bir bilgi bulunmazken, olayın ardından mahallede tedirginlik hakim oldu. Yüksel’in arkadaşları ve ailesi, durumunun kritik olduğunu ve tedavisi için dua etmeye başladı. Saldırganın bir an önce bulunarak adalet karşısına çıkarılması ve benzeri olayların tekrarlanmaması için güvenlik önlemlerinin arttırılması talepleri yükseldi.

Taksiciler ve diğer sivil toplum örgütleri de bu tür saldırıları kınayarak meslektaşlarına desteklerini belirtti. Benzer durumların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiği vurgulandı. Özellikle gece saatlerinde tek başına çalışan taksicilerin güvenliğinin sağlanması için daha etkili önlemler alınması gerektiği üzerinde duruldu.

Olayın detayları ve soruşturmanın ne yönde ilerleyeceği merak konusu olurken, Yüksel’in durumunun yakın takipçisi olmaya devam edildi. Saldırganın bir an önce bulunması ve hukuki sürecin başlaması beklenirken, toplum genelinde bu tür şiddet olaylarına karşı daha duyarlı olunması gerektiği vurgulandı. Taksici meslektaşlarının da işlerini yaparken güvende hissetmeleri için gerekli adımların atılması gerektiği üzerinde duruldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Taksiciye İnsanlık Dışı Saldırı: 20 Bıçak Darbesi! Acı Haber…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin