1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa’da Telefonun Silah Sayıldığı Cinayette Yeni Görüntü İle Tahliye!

Bursa’da Telefonun Silah Sayıldığı Cinayette Yeni Görüntü İle Tahliye!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa‘da yaşanan olayda, telefonun silah olarak kullanıldığı kavgada ölen Yasin Sakarya’ya neden olan Muhammet Can Oktan ve ağabeyi Mustafa Oktan, 25’er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ancak dava dosyasına giren yeni görüntülerin incelenmesi sonucunda, karar değişti ve bu iki kardeş tahliye edildi.

Olay, 2022 Ağustos günü Osmangazi ilçesinde meydana geldi. H.S. adındaki genç kız, nişanlısı S.T. ve kardeşi Yasin Sakarya ile gece alışveriş yapmak için markete giderken, eski erkek arkadaşı A.O. ile karşılaştı. Tartışmanın ardından kavga çıktı ve A.O., S.T.’ye bıçakla saldırdı. Arbedede yaralanan S.T. hastaneye kaldırıldı.

Kavganın devam ettiği bir kebapçıda ise Muhammet Can Oktan’ın rastgele sallayarak Yasin Sakarya’ya isabet ettirdiği cep telefonu sonucu Sakarya hayatını kaybetti. Bu kavganın ardından birçok şüpheli gözaltına alındı ve A.O. ile kardeşleri tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Muhammet Can Oktan, kendini savunurken Yasin Sakarya’ya vurduğunu iddia ederek ceza almaktan kurtulmaya çalıştı. Ancak mahkeme, cep telefonunu silah olarak kabul ederek Oktan kardeşlere hapis cezası verdi. Ancak dosyanın Bursa Bölge İdare Mahkemesi’ne taşınmasıyla karar değişti. Yeniden yapılan yargılama sonucunda Oktan kardeşler, yaralama suçundan 11’er yıl 8’er ay hapis cezasına çarptırıldı ve tahliye edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Telefonun Silah Sayıldığı Cinayette Yeni Görüntü İle Tahliye!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin