1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa’da Terör Estiren Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı: Polisleri Köpekle Korkutmaya Çalıştı!

Bursa’da Terör Estiren Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı: Polisleri Köpekle Korkutmaya Çalıştı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, il genelinde hırsızlık suçlarıyla ilgili aramalarını sürdürmektedir. Son operasyonları sırasında, Osmangazi ilçesine bağlı Atıcılar Mahallesi’nde dolaşan bir şahsın üzerinde durarak şüphelenmişlerdir.

Ekipler, şüpheliyi durdurarak sorgulamış ve yaptıkları araştırmada, adı H.O. olan şahsın toplam 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğunu tespit etmişlerdir. H.O. gözaltına alınmış ve Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemlerine devam edilmektedir. Ayrıca, H.O.’nun köpeğiyle dolaşarak polisleri korkutmaya çalıştığı ve köpeğini yanından ayırmadığı ortaya çıkmıştır.

H.O.’nun, daha önce işlediği çeşitli suçlardan dolayı 24 yıl hapis cezası aldığı belirlenmiştir. Polis ekipleri, H.O.’yu Atıcılar Mahallesi’nde köpeğiyle dolaşırken tespit ederek gözaltına almış ve sorguya çekmişlerdir. Yapılan incelemede, H.O.’nun polisleri korkutmak amacıyla köpeğiyle dolaştığı ve oldukça agresif davrandığı ortaya çıkmıştır.

H.O.’nun 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve gözaltına alındığı bilgisi polis ekipleri tarafından doğrulanmıştır. H.O.’nun suç geçmişi incelendiğinde, çeşitli suçlardan dolayı toplamda 24 yıl hapis cezası aldığı belirlenmiştir. Polis ekipleri, H.O.’yu Atıcılar Mahallesi’nde köpeğiyle dolaşırken fark ederek gözaltına almış ve Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirmiştir. H.O.’nun işlemleri halen devam etmektedir.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği, Osmangazi ilçesine bağlı Atıcılar Mahallesi’nde şüpheli bir şahsı köpeğiyle dolaşırken tespit etmiş ve gözaltına almıştır. İncelenen belgeler sonucunda, şahsın 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıkmıştır. H.O.’nun polisleri korkutmak için köpeğiyle dolaştığı bilgisi de sorgulama sonucunda elde edilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Terör Estiren Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı: Polisleri Köpekle Korkutmaya Çalıştı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin