1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa’da TIR’ın Bebeğiyle Yürüyen Genç Kadını Ezerek Öldürdüğü Olayın Şok Görüntüleri!

Bursa’da TIR’ın Bebeğiyle Yürüyen Genç Kadını Ezerek Öldürdüğü Olayın Şok Görüntüleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 28 Eylül günü Bursa‘nın Yıldırım ilçesi Şirinevler Mahallesi Ankara Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Muzaffer U. isimli sürücü yönetimindeki tır, anayola çıkmaya çalışırken Yıldız Polat isimli genç kadını altına almıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevkedilmiş, ancak Yıldız Polat’ın ağır yaralı olduğu belirlenmiş ve kurtarılamamıştı. Olayın ardından ise Muzaffer U. isimli şüpheli gözaltına alınmıştı.

Olayın görüntüleri ise sonradan ortaya çıktı. Görüntülerde, tırın ara sokağa dönüş yaparken Yıldız Polat ve bebeğini ezdiği anlar açıkça görülüyordu. Muzaffer U. adli makamlara çıkarıldıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Bu görüntüler neticesinde olayın trafik kazası olduğu ve şüphelinin serbest kalmasına sebep olduğu iddiaları da yükselmeye başlamıştı.

Bursa‘da yaşanan bu trajik olay, tüm şehirde büyük üzüntüye sebep olmuştu. Yıldız Polat’ın genç yaşta hayatını kaybetmesi, çevresinde ve toplumda derin bir etki yaratmıştı. Benzer kazaların yaşanmaması için şehirde bir farkındalık oluşturulması gerektiği düşünülüyordu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da TIR’ın Bebeğiyle Yürüyen Genç Kadını Ezerek Öldürdüğü Olayın Şok Görüntüleri!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin