1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Bursa’yı Büyük Başarıya Taşıyan İsimler: Bozbey ve Halisçelik!

Bursa’yı Büyük Başarıya Taşıyan İsimler: Bozbey ve Halisçelik!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın Çehresini Değiştiren Başkan ve Sekreter

Bursa, ülkenin en beğenilen, en gelişmiş, en çağdaş ve tarihi yapısı açısından en önemli kentlerinden biri olarak öne çıkıyor. Bu kentte ise Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Mustafa Bozbey, görev süresi henüz 4 ayı doldurmadan önemli adımlar attı.

Adana’da gösterdiği başarılı performansla tanınan Genel Sekreter Doç. Dr. Ergül Halisçelik’i Bursa’ya getirmesi dikkat çekti. Halisçelik, Bursa’nın sorunlarına çözüm üretmek için kolları sıvamış durumda.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de Bursa’da önemli açılışlar gerçekleştirdiği üç günlük ziyaretinde Bozbey ve Halisçelik’ten övgüyle bahsetti. Özel, Halisçelik’in Adana’daki başarısını Bursa’da da sürdüreceğine inancını dile getirdi.

Bozbey, hedeflerine ulaşabilmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirtirken, Halisçelik ile aralarındaki uyumun Bursa’ya önemli hizmetler getireceğine inanıyor.

Bursa’da karpuz ve kavun fiyatlarının düşmesiyle tarlada kalan ürünler, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınarak halka dağıtıldı. Özel, bu sosyal belediyecilik hamlesini takdir ederek, Bozbey’in gönüllerde taht kuracağını vurguladı.

Adanalılar ise Halisçelik’in Bursa’ya gitmesini talihsizlik olarak gördüklerini belirterek, şehirlerindeki vizyon sahibi isimlerin Adana’da kalmasını istediklerini dile getirdiler. Ancak, Halisçelik’in Bursa’daki çalışmalarını dikkatle takip edeceklerini ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’yı Büyük Başarıya Taşıyan İsimler: Bozbey ve Halisçelik!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin