1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay’ın Okul Kantinleri Açıklaması: ‘Şov Mu Amaçlı?’

Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay’ın Okul Kantinleri Açıklaması: ‘Şov Mu Amaçlı?’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in tarihi Kemeraltı Çarşısı ve Çiğli ilçesinde bulunan kent lokantalarında 4 çeşit yemeği 50 liradan satışa sunmasıyla lokantacı esnafının tepkisini çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, şimdi de okul kantinlerine el atacaklarını açıkladı. Kantinciler Odası Başkanı Özgür Yavuz, belediyenin kantin ihalelerine girmesinin yasal olmadığını belirtti. Yavuz, belediyenin okul kantinlerini işletmesinin yasal olmadığını ve bu tür açıklamaların sadece şov amaçlı yapıldığını ifade etti.

Yavuz ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay’ın çocukları siyaset malzemesi yapmaması gerektiğini belirtti. Dar gelirli ailelere yönelik destek projelerinde kantinci esnafının da destek verebileceğini ve bu konuda işbirliğine açık olduklarını dile getirdi. Yavuz, belediyenin asli görevlerini yerine getirmesi gerektiğini ve kantinciliğe soyunmasının doğru olmadığını vurguladı.

Okullarda ihtiyaç sahibi dar gelirli ailelerin çocuklarına destek olmaya devam ettiklerini belirten Yavuz, bu tür projelere destek verdiklerini ve bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini ifade etti. Belediyelerin öncelikli olarak esnafa olan borçlarını ödemesi gerektiğini belirten Yavuz, belediyelerin önce temel sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay’ın Okul Kantinleri Açıklaması: ‘Şov Mu Amaçlı?’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin