1. Haberler
  2. Otomobil
  3. BYD, Cybertruck’a Rakip Tamamen Elektrikli Kamyoneti Shark’ı Tanıttı!

BYD, Cybertruck’a Rakip Tamamen Elektrikli Kamyoneti Shark’ı Tanıttı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tesla’nın Cybertruck modeli, radikal tasarımıyla dikkat çekmiştir ve teslimatları başlamıştır. Çinli otomobil üreticisi BYD, Cybertruck’a rakip olacak tamamen elektrikli kamyoneti Shark’ı tanıtmıştır. BYD Shark, 2022’de ortaya çıkmış ve 1,5 yılın ardından lansmanı gerçekleşecektir. Aracın, arazi koşullarında daha iyi performans göstermek için DMO adlı şarj edilebilir hibrit motor teknolojisi kullanılmıştır. 180kW güç üreten aracın menzili 1200 km olarak açıklanmıştır. BYD, Tesla’nın önünde dünyanın en çok elektrikli araç satan şirketi olmuştur.

Tesla’nın Cybertruck modeli, alışılmadık tasarımı ile ilgi çekmektedir. Aracın ilk teslimatları geçtiğimiz aylarda başlamıştır. Çin merkezli otomobil üreticisi BYD, Cybertruck’a rakip olacak tamamen elektrikli kamyoneti Shark’ı göstermiştir. BYD Shark, ilk kez 2022 yılında duyurulmuş ve olumlu tepkiler almıştır. Araç, DMO adlı şarj edilebilir hibrit motor teknolojisi sayesinde 180kW güç üretebilmektedir. Ayrıca aracın menzili 1200 km olarak belirtilmiştir. BYD, geçtiğimiz yıl yaptığı atılımla Tesla’yı geride bırakarak en çok elektrikli araç satan firma olmuştur.

Cybertruck modeli, farklı tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmiştir ve teslimatları başlamıştır. BYD ise, Cybertruck’a rakip olacak tamamen elektrikli kamyoneti Shark’ı tanıtmıştır. BYD Shark, 2022 yılında duyurulmuş ve merakla beklenmektedir. Aracın DMO adlı şarj edilebilir hibrit motor teknolojisi sayesinde 180kW güç ürettiği ve 1200 km menzile sahip olduğu belirtilmiştir. BYD, Tesla’yı geride bırakarak en çok elektrikli araç satan şirket konumuna gelmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
BYD, Cybertruck’a Rakip Tamamen Elektrikli Kamyoneti Shark’ı Tanıttı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin