1. Haberler
  2. Otomobil
  3. BYD’nin Çin’de Satışa Sunduğu Yeni Yuan Up Modeline Yakından Bakıyoruz!

BYD’nin Çin’de Satışa Sunduğu Yeni Yuan Up Modeline Yakından Bakıyoruz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemlerde dikkat çeken otomobil üreticisi BYD, Volkswagen’in uzun yıllar sürdürdüğü liderliğine son vererek geçen yıl Çin’in en çok satış yapan otomobil markası olmuştur. 2023 yılında geçen yıla kıyasla yüzde 62 büyüyerek 3 milyondan fazla araç satışı gerçekleştiren BYD, marka değerini yüzde 20 artırarak 12.1 milyar dolara ulaşmıştır. Bununla birlikte, uzun bir bekleyişin ardından BYD yeni Yuan Up modelini Çin’de satışa sunmuştur. Modelin fiyatı 13 bin 400 dolardan başlamaktadır.

Yeni BYD Yuan Up modeli, ülkemizde satılan Atto 3 modelinde de yer alan e-Platform 3.0 üzerine inşa edilmiştir. Bu model, iki farklı motor seçeneği sunmaktadır; 70 kW veya 130 kW. Ayrıca modelde 32 kWsa kapasiteli bir batarya ile 301 km’ye kadar ya da 45,1 kWsa’lik bir batarya ile 401 km’ye kadar menzil sağlanmaktadır. İç mekanda ise 8.8 inç LCD dijital gösterge paneli, head-up display ve 12.8 inç multimedya ekranı gibi özellikler bulunmaktadır.

BYD Yuan Up modeli, “BYD Dynasty” serisinin en yeni üyesidir ve Çin’de satışa sunulmuştur. Bu yeni modelin fiyatı 13 bin 400 dolardan başlamaktadır. Otomobil üreticisi BYD, son yıllarda gösterdiği hızlı büyüme ile dikkat çekmektedir. Geçen yıl 3 milyondan fazla araç satarak Çin pazarında lider konumunu sağlamlaştıran BYD, marka değerini de yüzde 20 artırmıştır.

Yeni BYD Yuan Up modeli, farklı motor seçenekleri ve yüksek menzil kapasitesi ile dikkat çekmektedir. Model, 32 kWsa veya 45,1 kWsa’lık bataryalar ile 301 km’ye kadar veya 401 km’ye kadar menzil sağlayabilmektedir. İç mekanda ise modern özelliklerle donatılmış olan araç, dikkat çekici bir multimedya ekranı ve dijital gösterge paneli ile sürücülere konforlu bir deneyim sunmaktadır.

Sonuç olarak, BYD tarafından satışa sunulan yeni Yuan Up modeli, çeşitli özellikleri ve uygun fiyatı ile dikkat çekmektedir. Bu model, BYD markasının belirgin bir şekilde yükselişte olduğunu göstermektedir. Otomobil sektöründe önemli bir oyuncu haline gelen BYD, geliştirdiği teknolojiler ve yenilikçi modelleri ile sektördeki liderliğini sürdürmeye devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
BYD’nin Çin’de Satışa Sunduğu Yeni Yuan Up Modeline Yakından Bakıyoruz!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin