1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CANAVARCA HİSLE ÖLDÜRÜLEN AİLENİN ACI HİKAYESİ

CANAVARCA HİSLE ÖLDÜRÜLEN AİLENİN ACI HİKAYESİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

19 Ağustos 2023 tarihinde, Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın 9. katında trajik bir olay meydana geldi. Sabaha karşı Cem Suna isimli bir kişi, eşi ve oğlunu bıçaklayarak öldürdü. Cinnet getiren Cem Suna, eşini 43 kez ve oğlunu 16 kez bıçaklayarak canice öldürdü. Olayın ardından Suna, ‘canavarca hisle öldürme’ suçlamasıyla mahkeme karşısına çıkarıldı.

Cumhuriyet Savcılığı, Cem Suna hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Ölen kadının annesi Neriman Toker ise şahsın idam edilmesini talep etti. Toker, “İki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis nedir bilmiyorum. Ben idam istiyorum. Çocuğuma ve torunuma yapılan acıyı kendisi de yaşasın. Çocuklarımın acısını yaşasın” dedi.

Alperen, babası tarafından 49 kez bıçaklanarak öldürülen torununun babası Toker, “Alperen çok sevgi dolu bir çocuktu. Babasına saygılı ve uyumlu bir çocuktu. Bu acıyla yaşamak dayanılmaz. Katil idam edilsin, adalet yerini bulsun” şeklinde konuştu. Toker, yaşadığı acının tarifsiz olduğunu ve her gün mezarlıkta ağladığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CANAVARCA HİSLE ÖLDÜRÜLEN AİLENİN ACI HİKAYESİ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin