1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Cani Genç, Babasını Bıçakladı ve 6. Kattan Kaçış Anı dehşete düşürdü: İşte Görüntüler!

Cani Genç, Babasını Bıçakladı ve 6. Kattan Kaçış Anı dehşete düşürdü: İşte Görüntüler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

27 Temmuz 2021 tarihinde, İstanbul’un Bakırköy ilçesinde bulunan bir apartman dairesinde korkunç bir olay meydana geldi. 22 yaşındaki Can K. isimli genç adam, bilinmeyen bir nedenle babasını bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından Can K., apartmanın 6. katından kaçmaya çalışırken güvenlik kameralarına yakalandı.

Görüntülerde, Can K.’nın panik içinde apartmanın koridorunda koştuğu ve kaçmaya çalıştığı görülüyor. Genç adamın ellerinde kan izleri olduğu ve yüzünde endişe ve korku olduğu açıkça görülüyor. Apartman sakinlerinden birinin polisi arayarak yardım talep ettiği ve apartmanın çevresine polis ekiplerinin sevk edildiği görüntülerde net bir şekilde görülüyor.

Olayın şokunu atlatamayan apartman sakinleri, polisin gelmesinin ardından polise olayı anlatmaya çalışıyorlar. Cinayetin nasıl gerçekleştiği ve Can K.’nın neden babasını bıçakladığı konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmuyor. Polis ekipleri, Can K.’nın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Can K.’nın yakalanmasının ardından ise adli süreç başlayacak ve genç adamın neden böyle bir şiddet olayına karıştığı araştırılacak. Aile içi şiddet olayları her geçen gün artarken, bu tür durumların önlenmesi için toplumun daha duyarlı olması ve şiddet eğilimleri olan bireylere yardım edilmesi gerekiyor.

İnsan hayatının değerinin her şeyin üstünde olduğu ve aile içi şiddet gibi durumların kısa sürede çözüme kavuşturulması gerektiği unutulmamalıdır. Bu tür trajik olayların yaşanmaması için bireylerin daha sorumlu ve duyarlı davranması gerekmektedir. Can K.’nın işlediği bu korkunç cinayet, toplumda büyük infial yaratmış ve herkesi derinden üzmüştür.

Şiddetin her türlüsünü kınamak ve şiddeti önlemek için gereken adımların atılması, toplumun birlik ve beraberliği için son derece önemlidir. Bu tür olayların tekrarlanmaması için alınacak tedbirlerin hızla hayata geçirilmesi ve şiddet eğilimleri olan bireylerin desteklenmesi büyük bir önem taşımaktadır. Hayatını kaybeden babanın yakınları ise büyük bir acı içinde, adaletin bir an önce yerine gelmesi için çalışmaların hızlandırılmasını beklemektedirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cani Genç, Babasını Bıçakladı ve 6. Kattan Kaçış Anı dehşete düşürdü: İşte Görüntüler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin