1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Çaresiz Annenin Yanan Evinden Yürek Sızlatan Haykırışlar

Çaresiz Annenin Yanan Evinden Yürek Sızlatan Haykırışlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çobanyatak Mahallesi’nde yaşayan Nagehan Denkler, çıkan bir tartışma sonucunda 28 Şubat 2023 tarihinde kasıklarından vurulan 23 yaşındaki oğlunu kaybetti. Denkler, oğlunun hatıralarıyla dolu evinde kızıyla birlikte yaşıyordu. Geçtiğimiz haftalarda tarlada çalışırken evinin alev aldığını öğrendi.

Olayın şokunu yaşayan Denkler, evinin alevler içinde yanışını çaresizce izledi. Oğlundan geriye kalan tüm hatıralarıyla birlikte evi küle döndü. Hiçbir eşyası kurtarılamayan Denkler, evinin yanışını cep telefonuyla kaydetti.

Denkler, yaşadığı evin yanışını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. O anları açıklarken, oğlunun eşyalarını koklayıp ağladığını dile getirdi. Evde meydana gelen yangının detayları hakkında bilgisi olmadığını belirten Denkler, büyük bir acıyla evinin kül olduğunu ifade etti.

Oğlunu kaybeden Denkler, oğlunun hatıraları arasında koltuk takımları, TV ünitesi ve çalışma masasının olduğunu söyledi. Karşılaştığı bu büyük kayıp karşısında büyük bir boşluğa düşen Denkler, baba ve oğul arasındaki bağın ne kadar güçlü olduğunu anlattı. Ancak artık hiçbir şeyin aynı olmayacağını ve kimse tarafından anlaşılamayacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çaresiz Annenin Yanan Evinden Yürek Sızlatan Haykırışlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin