1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Çay Bahçesi Kavgasında Acı Şok! Yaralı Halde Kaçtılar!

Çay Bahçesi Kavgasında Acı Şok! Yaralı Halde Kaçtılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde bulunan bir çay bahçesinde gerçekleşen dehşet veren olayda, Suzan E. adlı kadın eski gönül ilişkisi yaşadığı, eşinin halasının oğlu Ünal E. tarafından sürekli rahatsız edildiği gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırdı. Ünal E.’nin baskıları üzerine ikili çay bahçesinde buluştu. Otomobilde oturdukları sırada Ünal E., iddiaya göre Suzan E.’ye tabanca göstererek kocasını boşayıp kendisini alması tehdidinde bulundu. Olay yerinden kaçan Ünal E. kanlar içinde kalarak yardım istedi.

Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yaralı Ünal E. Erzurum Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri tarafından olayı gerçekleştiren Suzan E. ise polis merkezine götürüldü. Yaralı olan Ünal E. ile Suzan E. daha sonra Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yakutiye aile içi büroda işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye getirilen Suzan E., yaşanan olayı “Namusum, şerefim ve babamın haysiyeti için yaptım. Bana, ‘Kocandan boşanıp beni alacaksın’ dedi. Bir sürü iftira attı. Televizyonlara çıkıp haysiyetimle oynadığı için yaptım.” diyerek savundu. Ünal E. ise “Beni öldürmeye teşebbüs etti.” şeklinde ifade verdi. Hâkim kararıyla Suzan E. ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklanırken, Ünal E. adli kontrolle serbest bırakıldı.

Öte yandan, Suzan E. ve Ünal E.’nin aralarındaki ilişki nedeniyle şubat ayında bir televizyon kanalında programa konuk oldukları bilgisine ulaşıldı. Olay, çevredekileri ve çalışanları korku dolu anlara sevk ederken, yaşanan şiddetin ardında yatan karmaşık ilişkiler ve duygular da dikkat çekti. İki tarafın farklı açıklamaları, olayın asıl sebebini netleştirmekte zorluk yaratırken, her iki tarafın da adli makamlar nezdinde hesap vermesi gerektiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, şiddetin sonuçları üzerine toplumsal bir farkındalık yaratma çabaları da sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çay Bahçesi Kavgasında Acı Şok! Yaralı Halde Kaçtılar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin