1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Çaycının kardeşini öldürdü iddiası hayatını kaybeden kadının davasında gergin anlar

Çaycının kardeşini öldürdü iddiası hayatını kaybeden kadının davasında gergin anlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25 Kasım 2022’de, Atilla Mahallesi’ndeki bir evde meydana gelen olayda, evlilik hazırlığı yapan ve aynı kafeteryada çalışan bir çocuk annesi kadın tabancayla vuruldu. Kadın hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Olayın faili olarak Cemal Kusuvoğlu tutuklandı. Kusuvoğlu’nun iddiasına göre silahın kazayla ateş aldığı iddia edildi ve şuçlamaları arasında ‘Kadına karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet cezası ve ‘Ruhsatsız ateşli silahla mermileri satın alma ve bulundurma’ suçundan ise 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kusuvoğlu’nun yargılanmasına İzmir Adliyesi 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmada sanık, avukatları ve tanıklar hazır bulundu. Kadının hastaneye götürüldüğü sağlık çalışanları ifade verdi. Mahkeme başkanı tanıklardan kadının intihar ettiği ya da vurulduğu hakkında bilgi aldı. Sağlık çalışanları kadının bilincinin yerinde olmadığını ve herhangi bir ifade vermediğini belirtti.

Mahkemede savcı, Cemal Kusuvoğlu’nun ‘ağırlaştırılmış müebbet’ hapis cezası almasını talep etti. Ayrıca ‘Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma ve bulundurma’ suçundan da 3 yıla kadar ceza istedi. Kusuvoğlu ise savunmasında silahı ateşlemediğini ve en büyük hatasının silahı evde bulundurmak olduğunu söyledi. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi ve duruşma ertelendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çaycının kardeşini öldürdü iddiası hayatını kaybeden kadının davasında gergin anlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin