1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Çelik: İsrail suikastını kınıyoruz!

Çelik: İsrail suikastını kınıyoruz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CNN TÜRK canlı yayınında Göksu Öngören Özgür’e açıklamalarda bulunan Çelik, Filistin’in haklı davasına destek veren herkesin acı bir gün yaşadığını belirtti.

İsrail’in Netanyahu hükümetinin soykırım ve katliam şebekesi olduğunu açık bir şekilde biliyoruz. Bu son eylemle bir kez daha görülüyor ki İsrail ve Netanyahu hükümetinin amacı, bölgede savaş çıkarmaktır. İsmail Haniye gibi önemli bir ismin hedef alınması bunun bir göstergesidir.

Bu saldırı, İsrail’in güvenliği ya da başka bir konunun önemi üzerine değil, bölge genelinde savaş isteği üzerine yapılmıştır. Batılı hükümetlerin temsilcilerine seslenerek, bu durumun herkesi etkileyecek bir istikrarsızlık ve belirsizlik ortamı yaratacağını belirtmek istiyorum.

Suikast, füze ile gerçekleştirildi. Barışı savunan birisine füze ile suikast girişimi gerçekleştirilmek kabul edilemez. Netanyahu’nun İran ile ilgili konuşmalarına göre, füze saldırısının İran dışından gerçekleştirildiği bilgilerine ulaşıldı ve bu durum bölgedeki ülkeleri tedirgin etti.

İsrail’in bölge savaşı başlatma çabaları tüm bölge ülkelerini teyakkuza geçirmiştir. Diplomasi ve barış yerine savaş gemileri gönderilmesi, bölgenin daha da karışmasına sebep olabilir. İsrail’in bu tür eylemleri bölgenin sınırlarını aşarak küresel boyutta bir sorun haline gelebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çelik: İsrail suikastını kınıyoruz!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin