1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Cenaze Töreni İkinci Kez Düzenlendi: Tabuttan Gelen Sesler Şoke Etti!

Cenaze Töreni İkinci Kez Düzenlendi: Tabuttan Gelen Sesler Şoke Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih’te yaşanan olayda, 80 yaşındaki Halit Bayşu’nun cenaze namazı sırasında tabuttan gelen sesler üzerine hastaneye götürüldüğü ve hayatını kaybettiği belirlendi. Bayşu, gırtlak kanseri tedavisi görüyordu ve özel bir hastanede ölüm raporu alarak cenaze namazı için Ayvansaray’daki Hacı İlyas Yatağan Camii’ne getirildi. Ancak tabuttan gelen sesler üzerine sağlık ekibi çağrıldı ve Bayşu hastaneye kaldırıldı. Hastanede hayatını kaybettiği tespit edilen Bayşu, bugün Eyüpsultan Mezarlığı’nda defnedildi.

Bayşu’nun kızı olayı şu şekilde anlattı: “Sesi ben duydum. Hem ayak ucundan hem baş ucundan vuruyordu tabuta. Çıldırdım orada. İnanmadılar bana. Buraya geldim babamın yaşadığını söyledim ses geldiğini söyledim. Hocaya gittim söyledim. Herkes duyunca şok oldu. Açın diye vuruyordu. Karnı da nefes alıyordu. Kalp ritimleri kağıda çıktı. Nabız da atıyordu.”

Bayşu’nun oğlu ise şunları belirtti: “Babam Kozlu gasilhaneye götürüldü ve yıkatıldı. Ben buraya geldiğimde burada herkes babamın yaşadığını, tabuttan sesler geldiğini söyledi. Kimse inanmadı. Ben de inanamadım. Ambulans geldi, cihaza taktı. Cihaza takıldıktan sonra babamın yaşadığına dair cep telefonuyla da görüntülediler. Apar topar hastaneye götürüldü. Onunla alakalı bir hiçbir şey bilmiyorum. Sadece acımı yaşadım. Ambulanstaki arkadaşlar hayatlarında ilk defa böyle bir şey gördüklerini söyledi. Kim bilir kaç tane Halit Bayşu’yu diri diri mezara gömüyorlar. Hayatımızın sonuna kadar ibretlik bir durum. Filmlerde izlerdik ama şu an biz canlı canlı bu durumu görüyoruz.”

Olay sonrasında yaşanan bu üzücü durum, insanların dikkatini çekmiş ve şaşkınlık yaratmıştır. İnsanların hayatlarının sonuna kadar unutamayacakları bir olay olarak hafızalarda yer edinmiştir. Bu ibretlik durum, insanları düşündürmeye ve bu tür olaylara karşı daha dikkatli olmalarına neden olmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cenaze Töreni İkinci Kez Düzenlendi: Tabuttan Gelen Sesler Şoke Etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin