1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ceset Bulundu: Baba Devleti Övüyor, Katili İfşa Edecekler

Ceset Bulundu: Baba Devleti Övüyor, Katili İfşa Edecekler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Narin Güran’ın (8) kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni Bağlar ilçesinde bulundu. Babası Arif Güran, CNN Türk’e yaptığı açıklamada devletin gerekeni yaptığını ve katilin ortaya çıkmasını umut ettiğini belirtti. Jandarmanın soruşturmayı sonuna kadar götüreceğine inandığını dile getiren Arif Güran, kızının hiçbir çocuğun hak etmediği bir sonla karşılaştığını ifade etti.

Arif Güran, Narin’i diğer çocuklarından farklı görüp daha özen gösterdiğini belirtti. Diğer çocuklarına hayır diyebilirken Narin’e hayır diyemediğini söyleyen baba, kızının bu durumu hak etmediğini vurguladı. Köylerde isimsiz yüzlerce mezar bulunduğunu aktaran Güran, köylerdeki mezarlıkların şehirlere göre farklı olduğunu ve kızının durumunu anlamakta güçlük çektiğini ifade etti.

Nevzat ile aralarında husumet olmadığını belirten Güran, Salim ile de aralarında sorun olmadığını ve normal bir aile gibi yaşadıklarını dile getirdi. Devletin süreci belgelerle yürüttüğünü ve gerçeğin ortaya çıkacağını söyleyen baba, bir anne veya bir kardeşin nasıl bir çocuğa zarar verebileceğini anlamadığını ifade etti.

Güran, Nevzat’ın suyunun geç gelmesinden şikayet ederek, evin yamaçta olmasının Nevzat’ı rahatsız ettiğini belirtti. Ayrıca, Salim’in tapuların sahibi olmadığını ve ailesinin tarlalarla uğraşan çalışkan biri olduğunu söyledi. Zengin biri olmalarına rağmen mütevazı bir yaşam sürdüklerini ve Salim’in köyün muhtarı olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ceset Bulundu: Baba Devleti Övüyor, Katili İfşa Edecekler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin