1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’den Beklenmedik Açıklama: Görevimi Bırakıyorum

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’den Beklenmedik Açıklama: Görevimi Bırakıyorum

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, görevinden affını isteyerek millete veda etti. 1994 yılında Kayserili hemşehrilerin yoğun talebi üzerine belediye başkanı olarak hizmete başlayan Özhaseki, Türkiye’nin zor yıllarında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şehrine hizmet etmenin manevi hazını yaşadığını belirtti. Daha sonra farklı alanlarda görev alarak Kayseri Milletvekili, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak Türkiye’ye hizmet etti. Özhaseki, başkalarının güvenini kazanarak yol aldığı bu kutlu görevi sağlık sorunları nedeniyle bırakma kararı aldı.

Ülkenin en büyük doğal afetlerinden biriyle karşı karşıya kaldığında yaraları sarmak ve yıkılan şehirleri imar etme sorumluluğunu üstlenen Özhaseki, bugüne kadar önemli mesafeler kat ettiğini ve yapılacak inşa ve ihya faaliyetlerini belirlediğini ifade etti. Ancak sağlık sorunları sebebiyle ayrılmak istediği görevinden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak affını istedi.

Çalışmalarında dünyevi hesaplar içinde olmayarak sadece Hakk’ın rızasını gözetmeyi hedeflediğini belirten Özhaseki, vicdan terazisine uygun hareket etmeye özen gösterdiğini dile getirdi. Bundan sonraki dönemde aile vakfında hizmet vermeye devam edeceğini ve ülkesi için hayırlı olan her işe destek olacağını söyledi. Milletten helallik isteyen Özhaseki, Sayın Cumhurbaşkanı’na gösterdiği güven için teşekkürlerini iletti.

Özhaseki’nin veda mesajı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Milletine duyduğu sevgi ve hizmet anlayışıyla tanınan Özhaseki, sağlık sorunlarına rağmen hizmet etme azmini sürdüreceğini gösterdi. Vatanına, milletine ve devletine olan bağlılığıyla tanınan bir isim olan Özhaseki’nin affını istemesi ve veda etmesi kamuoyunda büyük bir üzüntü ve saygıyla karşılandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’den Beklenmedik Açıklama: Görevimi Bırakıyorum
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin