1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CEZAİ MEMUR NİŞAN YOLUNDA HAYATINI KAYBETTİ

CEZAİ MEMUR NİŞAN YOLUNDA HAYATINI KAYBETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, Kuş Gözlem Evi yakınlarında saat 19.00 sularında meydana geldi. Araç, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Metehan Aydın yönetimindeki 32 E 2805 plakalı bir otomobil, kontrolden çıkarak takla attı ve karşı şeride geçerek Ali Çelik (39) yönetimindeki bir kamyonetle çarpıştı. Kazada Metehan Aydın, Esra Kartal ve Mert Kartal isimli kişiler hayatını kaybederken, Ali Çelik ve Adem İpek yaralandı. Ali Çelik sıkıştığı için itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye götürüldü.

Esra Kartal ile Metehan Aydın arasındaki nişan töreni için alışveriş yaptıkları ve kazanın nişan törenine dönerken meydana geldiği belirtildi. Metehan Aydın’ın Bursa’dan gelen ailesi, acı haberi alınca büyük bir üzüntü yaşadı. Cenazeler olay yerinde savcının incelemesinden sonra Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma soruşturma başlattı.

Ayrıca Metehan Aydın’ın kullandığı aracın kara yolundan geçişi bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Vali Türker Öksüz, kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu ve basın açıklaması yaptı. Vali, trafik kazasında hayatını kaybedenlere rahmet dilerken, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu. Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutan Vekili de açıklamada yer aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CEZAİ MEMUR NİŞAN YOLUNDA HAYATINI KAYBETTİ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin