1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Chevrolet, 13 Bin Corvette Modelini Geri Çağırıyor! Emniyet Kemeri Sorunu Ortaya Çıktı!

Chevrolet, 13 Bin Corvette Modelini Geri Çağırıyor! Emniyet Kemeri Sorunu Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Chevrolet, 13 bin Corvette modelini emniyet kemerindeki sorun nedeniyle geri çağırdı. General Motors, araçlardaki emniyet kemerleri ile ilgili yaşanan sorunlar sebebiyle geri çağırma programı başlattı. Chevrolet, emniyet kemerlerinde kullanılan uygunsuz parçalar sebebiyle, emniyet kemerlerinin kitlenip kullanılamaz hale gelebileceğini belirtti. Bu sebeple 2022-2023 yıllarında üretilen toplam 13 bin 464 Corvette modeli geri çağrıldı. Geri çağırma haberinin duyurulmasıyla birlikte, 2023 ve 2024 model Corvette’lerin teslimatları da durduruldu.

Chevrolet’in geri çağrma programı, emniyet kemerindeki sorun nedeniyle 13 bin aracı etkiledi. General Motors çatısı altındaki Chevrolet, emniyet kemer toplayıcılarında kullanılan uygunsuz parçaları fark etti ve bu durumun emniyet kemerlerinin tamamen çekilmesi durumunda ciddi sorunlara yol açabileceğini tespit etti. Bu sebeple, 2022 ve 2023 yıllarında üretilen 13 bin 464 Corvette modelini geri çağırdı. Ayrıca, geri çağrmanın duyurulması sonrasında, 2023 ve 2024 model araçların teslimatlarının da durdurulduğu bildirildi.

Chevrolet’in geri çağrma kararı, emniyet kemerleri konusundaki güvenlik endişeleri nedeniyle alındı. Emniyet kemer toplayıcılarında kullanılan uygun olmayan parçaların tespit edilmesiyle birlikte, General Motors bünyesindeki Chevrolet, 13 bin aracın geri çağrılmasına karar verdi. Bu durum, Corvette modellerinin emniyet kemerlerindeki potansiyel sorunlar nedeniyle alınan bir önlem olarak değerlendiriliyor. Ayrıca, geri çağrma programının duyurulmasıyla birlikte, ilgili 2023 ve 2024 model araçların teslimatları da geçici olarak durduruldu.

Chevrolet’in geri çağrma programı, 13 bin Corvette modelini etkileyen emniyet kemerindeki sorun sebebiyle başlatıldı. General Motors çatısı altında faaliyet gösteren Chevrolet, araçlarında kullanılan emniyet kemeri toplayıcılarında sorun olduğunu belirledi. Bu sorunun, emniyet kemerlerinin çekilmesi durumunda kitlenerek kullanılamaz hale gelmesine neden olabileceği tespit edildi. Bu sebeple, 2022 ve 2023 yıllarında üretilen toplam 13 bin 464 Corvette modeli geri çağrıldı. Geri çağrma kararının duyurulmasının ardından, ilgili araçların teslimatları da geçici olarak durduruldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Chevrolet, 13 Bin Corvette Modelini Geri Çağırıyor! Emniyet Kemeri Sorunu Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin