1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkan Yardımcısından AKP’ye Sert Tepki: Kredi Kartlarına Yıllık 750 TL Savunma Sanayii Katkısı Planını Eleştirdi!

CHP Genel Başkan Yardımcısından AKP’ye Sert Tepki: Kredi Kartlarına Yıllık 750 TL Savunma Sanayii Katkısı Planını Eleştirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, AKP’nin kredi kartlarına yıllık 750 TL savunma sanayii katkısı getirme planı hakkında sert açıklamalarda bulundu. Karabat, “Vatandaşın attığı her adımda vergi alan AKP, şimdi de kredi kartlarına yıllık 750 TL savunma sanayii katkısı getirmeyi planlıyor! Topladığınız vergiler yetmiyor, bir de bunu mu uydurdunuz?” dedi.

Karabat, savunma sanayi gibi stratejik bir sektörü ekonomi sorunlarını örtmek için kullanmanın yanlış olduğunu belirterek, “Türkiye’yi bir tehdit altında, savaşa hazır, militarist bir algı ile yönetmeye başladılar. Çünkü halkın esas gündemi ekonomi, geçim sıkıntısı. Halkın sorunlarına çare bulamadıkları için milli ve dini duyguları kendilerine kalkan yapıyorlar.” şeklinde konuştu.

Öte yandan, “Yunanistan’da Müslüman, Türkiye’de gavur tohumu”; Kayıp bir kuşağın hikâyesi ‘Mübadele’ adlı belgeselin tanıtımı da yapıldı. Belgesel, Türkiye ve Yunanistan arasındaki değişim ve sürgün sürecini ele alarak izleyicileri derinden etkiliyor. Belgeselin fragmanını izlemek için (https://www.youtube.com/watch?v=KzSDmyS4vEU)’ne tıklayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkan Yardımcısından AKP’ye Sert Tepki: Kredi Kartlarına Yıllık 750 TL Savunma Sanayii Katkısı Planını Eleştirdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin