1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkan Yardımcısından Çarpıcı Açıklama: ‘Partimizin Hiçbir Ferdi Yalnız Değil!’

CHP Genel Başkan Yardımcısından Çarpıcı Açıklama: ‘Partimizin Hiçbir Ferdi Yalnız Değil!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’den Güçlü İrade Mesajı: “Partimizin Hiçbir Ferdi Yalnız Değil”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP İl Belediye Başkanları tarafından yapılan ortak basın açıklamasına ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. Zeybek, açıklamasında şunları belirtti: “Açıklama partimizin hiçbir ferdinin yalnız olmadığını güçlü bir iradeyle ortaya koymuştur. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yürüyüşünü sekteye uğratmaya çalışanlar, farklı gündemleri tetikleyerek yarattıkları enkazı unutturmaya çalışanlar asla kazanamayacaklar.”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Zeybek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, CHP İl Belediye Başkanları’nın yayımladığı ortak bildiriye destek verdi. Zeybek’in açıklaması ise şöyle oldu: “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, TBB ve İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Gülşah Durbay’a yönelik kirli iftiraları kullanarak yapılan saldırılara karşı İl Belediye Başkanlarımız, ortak basın açıklaması ile partimizin hiçbir ferdinin yalnız olmadığını güçlü bir iradeyle ortaya koymuştur. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yürüyüşünü sekteye uğratmaya çalışanlar, farklı gündemleri tetikleyerek yarattıkları enkazı unutturmaya çalışanlar asla kazanamayacaklar. Toplumsal barışı tehdit eden, siyasi etikten uzak bu gündemlerin karşısında tek ses olmaya; irademizi ortaya koymaya devam edeceğiz.”

Ayrıca CHP’li Özgür Özel de Gülşah Durbay’a destek veren bir açıklama yaptı: “Alnınızı karışlamasam namerdim, cürmünüz kadar yer yakarsınız!”

Medya alanında önemli bir gelişme de Yunanistan’da Müslüman ve Türkiye’de gavur tohumu konulu belgeselin tanıtımıydı. Belgesel, kayıp bir kuşağın hikayesini anlatıyor. Detaylar için: “https://www.youtube.com/watch?v=KzSDmyS4vEU”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkan Yardımcısından Çarpıcı Açıklama: ‘Partimizin Hiçbir Ferdi Yalnız Değil!’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin