1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkan Yardımcısından Erken Seçim Açıklaması: Halkın Taleplerini Daha Güçlü Dile Getireceğiz

CHP Genel Başkan Yardımcısından Erken Seçim Açıklaması: Halkın Taleplerini Daha Güçlü Dile Getireceğiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, 31 Mart seçimlerinin ardından parti olarak halkın taleplerine daha güçlü bir sesle yanıt vereceklerini ifade etti. Aytekin, Bilecik İl Başkanlığı’nda gerçekleşen “Marmara Bölgesi İl Başkanları Toplantısı” öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, partinin bölge sorunlarını, örgütün işleyişini, yerel ve ülke gündemini değerlendirerek yol haritası belirlemek amacıyla zaman zaman bölgesel toplantılar düzenlediğini belirtti.

“CHP, halkın sorunlarını, ihtiyaçlarını ve beklentilerini öncelik haline getiren bir parti olmuştur” diyen Aytekin, “Partimiz, işçi, çiftçi, köylü, emekli ve işsiz gibi toplumun çeşitli kesimlerinin sorunlarını tematik mitinglerle gündeme getirmeye devam ediyor. 31 Mart seçimlerinde elde ettiği başarısını sürdürerek Türkiye genelinde yapılan çeşitli anketlerde de yüksek bir destek görüyor. Bu doğrultuda ilerlemeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Aytekin, son dönemde parti içinde yapılan tüzük güncellemeleri ve örgütün beklenti ve ihtiyaçlarının ele alındığı tüzük kurultayına da değindi. “Partimizin tüzük kurultayı ile ilgili bazı beklentileri boşa çıkardık. 81 il başkanının oy birliği ile tüzük taslağı üzerinde anlaştığı ilk kurultayı düzenledik” diyen Aytekin, mitinglerin devam edeceğini ve halkın beklentileri doğrultusunda erken seçim taleplerini daha güçlü bir şekilde dile getireceklerini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkan Yardımcısından Erken Seçim Açıklaması: Halkın Taleplerini Daha Güçlü Dile Getireceğiz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin