1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Muğla’da!

CHP Genel Başkanı Muğla’da!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla’ya bir dizi program kapsamında ziyaret gerçekleştirdi. Özel, ilk olarak Bodrum’da bulunan bir otelde İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Toplantıya Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, milletvekilleri ve 81 il başkanı ile partililer de katıldı. Toplantının ilk oturumu basına açık yapıldı. Burada Özel, parti içi konuları ve güncel gelişmeleri değerlendirdi. Toplantının ikinci oturumu ise basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Toplantıda yaptığı konuşmada anketlerde birinci parti olduklarını belirten Özgür Özel, partilerinin Türkiye genelinde yaygın bir şekilde temsil edildiğini vurguladı. Partisinin 413 belediye ile Türkiye’ye hizmet ettiğini ve 31 Mart seçimlerindeki başarının ardından parti içi birlik ve beraberlik mesajı verdi. Aday belirleme sürecine de değinen Özel, adayın sadece CHP’lilerin değil, Türkiye İttifakının adayı olacağını söyledi.

Özgür Özel, belediyelerde yaşanan atama süreçlerine de değindi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyecilik anlayışına vurgu yaptı. Partinin şeffaf ve dürüst belediyecilik uyguladığını belirterek, akraba kayırmacılığı gibi uygulamalara karşı olduklarını vurguladı.

Ayrıca, İsrail’in Türkiye’ye saldıracağı iddialarına da değinen Özel, bunun asılsız olduğunu belirterek, Türkiye’nin gerçek sorunlarına odaklanılması gerektiğini dile getirdi. Son olarak, AK Parti’nin savunma sanayine yönelik yasa teklifine eleştirilerde bulundu ve partisinin hedeflerine odaklanmaya devam edeceklerini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Muğla’da!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin