1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Görüşme Öncesi Önemli İsimlerle İrtibatta!

CHP Genel Başkanı Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Görüşme Öncesi Önemli İsimlerle İrtibatta!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özel, yakın zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşme hakkında bilgi almak amacıyla parti içindeki önceki genel başkanlar ile iletişime geçti. Bu genel başkanlar arasında Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu yer alıyordu. Özel, görüşme öncesinde parti içinden önemli isimlerle telefonda görüşerek, farklı bakış açılarını değerlendirme fırsatı buldu.

Özel, CHP içindeki önemli isimlerin görüşlerini aldıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmenin çerçevesini belirlemeye çalışıyordu. Önce Merkez Yürütme Kurulu üyeleri, Parti Meclisi üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları ve il başkanlarıyla istişarede bulunan Özel, geniş bir tabanın fikirlerini de dikkate alarak adımlarını planlıyordu.

CHP’den gelen bilgilere göre Özel, Erdoğan ile yapacağı görüşmenin detaylarını netleştirmek adına farklı kesimlerden görüş alıyordu. Bu görüşmelerin içeriği hakkında detaylı bilgi verilmezken, Özel’in farklı perspektifleri bir araya getirerek kararlarını şekillendirdiği belirtiliyordu.

Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmeye hazırlanırken parti içinden ve önceki genel başkanlardan aldığı destek, stratejilerini belirlemede önemli bir rol oynuyordu. Özel, farklı görüşleri bir araya getirerek partisinin ortak bir çizgide hareket etmesini sağlamak için yoğun çaba sarf ediyordu.

Özel’in yapacağı görüşme, Türk siyaseti açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılacak olan bu görüşme, iki parti lideri arasında önemli konuların ele alınması adına büyük bir fırsat olarak görülüyordu. Özel’in Erdoğan ile yapacağı görüşmenin sonuçları ise ilerleyen günlerde netlik kazanacaktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Görüşme Öncesi Önemli İsimlerle İrtibatta!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin