1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özel, Erdoğan Görüşmesi Sonrası Kılıçdaroğlu’nu Arayacak!

CHP Genel Başkanı Özel, Erdoğan Görüşmesi Sonrası Kılıçdaroğlu’nu Arayacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından Özel, CHP Genel Merkezi’ne geçerek kurmaylarıyla bir araya geldi ve görüşme hakkında değerlendirme toplantısı düzenledi. Önümüzdeki süreçte Özel’in eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya geleceği ve daha önce tercih edilen Ahlatlıbel’de gerçekleşecek bir buluşmada Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ele alınacağı öğrenildi.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir” şeklinde bir paylaşımda bulunmuş ve Özel de “Lüzumsuz tartışmalarla birilerinin bitmiş olan kredilerini yeniden kazandırmak, tükenmiş olan siyasi geleceklerine yeniden umut olmak niyetinde değiliz” açıklamasını yapmıştı. CHP’den yapılan açıklamada ise Özgür Özel’in Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesinde, eski genel başkanlar Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayarak görüşmenin çerçevesi hakkında bilgi verdiği ve onların görüş ve önerilerini aldığı belirtilmişti.

Özgür Özel’in AKP Genel Merkezi’nde gerçekleştirdiği görüşme sonrasında, parti içinde yapılan değerlendirme toplantısında Erdoğan ile ele alınan konular ve gelişmeler detaylı bir şekilde tartışıldı. Önümüzdeki günlerde Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılacak buluşmada da benzer konuların ele alınması ve görüşmelerin neticelerinin değerlendirilmesi bekleniyor. Özel’in parti içindeki diğer isimlerle de yapacağı istişareler sonucunda, CHP’nin geleceği ve stratejileri hakkında kararlar alınması planlanıyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşme, parti içinde ve genel kamuoyunda merak konusu olmaya devam ederken, Özel’in gelecek adımları ve yapılacak buluşmaların siyasi arenadaki yansımaları da yakından takip edilmektedir. Özel’in verdiği açıklamalar ve parti içinde yapılan toplantıların ardından CHP’nin yakın dönemde izleyeceği politikalar ve stratejiler konusunda da dikkatle bekleyiş devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özel, Erdoğan Görüşmesi Sonrası Kılıçdaroğlu’nu Arayacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin